HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Eukanuba Daily Care Sensitive Skin 12kg

Célállat:  
Cikkszám: EUKDC12  
Description

A tökéletes bőrért és szőrzetért.

A fényes szőrzet és az egészséges bőr nemcsak egyszerűen jól mutat – ezeken keresztül nyilvánul meg a szervezet belső egyensúlya.
Néhány kutya azonban hajlamos a bőrérzékenységre, melynek tünetei a száraz és hámló bőr, a fénytelen szőrzet és az esetleges viszketés.
A Eukanuba felismerte, hogy az egészséges bőr és szőrzét kialakulásában fontos szerepet játszik a táplálék, ezért kifejlesztette a Eukanuba Sensitive Skin tápot a tökéletes bőrért és szőrzetért.

A Eukanuba Sensitive Skin táp előnyei:
Speciális összetevőkből áll, melyek a következőket tartalmazzák:
• Természetes halolaj, amely az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak egyik gazdag forrása, az egészséges bőr és szőrzet érdekében.
• Csak halból és tojásból származó fehérjéket tartalmaz, ezért kisebb a kockázata az esetleges bőrirritációnak, melyeket bizonyos fehérjék válthatnak ki.
• Kétszer annyi Omega-3 zsírsavat tartalmaz, mint a Eukanuba Adult Maintenance tápok.

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.