HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Tradíció

Az Alpha Holding napjainkban joggal tekinthető a dr. Köves János által 1912-ben alapított Phylaxia Oltóanyagtermelő Rt. szellemi örökösének. Az Alpha Holding magyar tulajdonú vállalkozás. Magyarország piacvezető állatgyógyszer és állateledel gyártó és forgalmazó cégcsoportja. Részletes történetünk egészen 1972-ig az Állatorvos-tudományi Egyetem Székesfehérvári Gyakorló Állatkórházának megalapításáig nyúlik vissza. 

A mezőgazdaság és azon belül az állattenyésztés Magyarország történelme során mindig a gazdaság kiemelt jelentőségű területe volt. Magas színvonalú állattenyésztés nem létezhet megfelelő állategészségügyi háttér nélkül. 

 

1 alpha holding zrt

 

Gyártás- Kiváló termékeink

2 gyogyszergyar

 

Állatgyógyászati készítmények

Az Alpha Holding állatgyógyászati készítményeinek gyártását Bábolnán végezzük. A gyárat és az ott gyártott termékek licencét az Alpha Holding a Phylaxiától vásárolta meg 2010-ben. 

Az akvizíció csupán az első lépés volt. A Kormány és az Európai Unió támogatásával az AlphaVet Állatgyógyászati Kft. korszerűsítette és bővítette állatgyógyszergyárát Bábolnán. Az üzem európai mércével mérve is korszerű, a legújabb EU GMP előírásoknak is megfelel. Az állatgyógyszergyár felújítása, bővítése mellett a termékek fejlesztését és korszerűsítését is megkezdtük. Célunk, hogy a magyar állattenyésztők eredményes gazdálkodását a világpiacon is versenyképes állatgyógyászati termékekkel tudjuk segíteni.

Állatgyógyászati készítményeink antibiotikum vagy antiparazitikum tartalmúak, így az állattenyésztésben komoly kiesést okozó baktériumos fertőző betegségek, parazitás fertőzések kezelésére alkalmasak. Mind a gyártásban, mind a termékfejlesztésben a legújabb európai uniós irányelvek szerint végezzük tevékenységünket. Termékeink jelenleg is 13 EU tagállamban rendelkeznek forgalomba hozatali engedéllyel. 

A fejleszteni kívánt gyógyszerek olyan betegségek elleni készítmények, amely betegségek jelenleg nagy gyakorisággal fordulnak elő, így komoly piaci igény van a kifejlesztendő termékekre.

A már lezajlott termékfejlesztési beruházások összértéke meghaladta a 3 milliárd forintot. Az Európai Uniós pályázati támogatások mellett 1,5 milliárd forint önerőt, az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. saját forrásaiból biztosít.

 

3 alpha vet gyartas

 

Takarmány-kiegészítők

Az Alpha Holding a takarmány-kiegészítő termékeit a Balatonfűzfőn található üzemében gyártja.   Az ott készülő termékek két nagy csoportba sorolhatóak. A vízben oldódó vitamin készítményeink know-how ját a Phylaxia alakította ki több évtizedes termékfejlesztési és értékesítési tapasztalatok alapján. Napjainkban az Alpha Holding folytatja ezeknek a hagyományosan magas színvonalú termékeknek a gyártását.  Huminsav tartalmú termékcsaládunk a fajlagos takarmány felhasználás csökkentésétől, az általános immunállapot javításán keresztül, a specifikus toxikus anyagkötő képességig sok élettani folyamatot befolyásol kedvezően. 

A huminsav tartalmú termékek hasznosságát és a vevők elégedettségét a 2011. évi Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon kapott elismerés, az Állattenyésztési díj egyértelműen kifejezi. 

 

Állatgyógyszer kis-nagy kereskedelem

2002-től országos logisztikai hálózat kiépítését kezdte meg a kft. Ennek eredményeként napjainkra három központi telephelyen közel 12.000 négyzetméteren raktároznak állateledeleket, és 3.000 négyzetméteren állatgyógyászati készítményeket. A cég mára huszonkilenc kereskedelmi egységet és 72 ezer regisztrált vásárlóval rendelkező értékesítési hálózatot tudhat magáénak.

Az Alpha-Vet Kft. töretlen fejlődése, az egyre szélesedő áruválaszték, a vevőkör bővülése, a gyógyszer szállítás egyre szigorodó minőségügyi feltételei okán új raktártömb létrehozása valósult meg 200 millió forintos uniós támogatással, a székesfehérvári központban. Egyéb fejlesztéseikkel és beruházásaikkal megvalósítottak egy bábolnai állatgyógyszertár felújítását, Balatonfűzfőn növényi-tápoldatos és takarmánygyártó üzemet létesítettek, míg a beruházás záró pontjaként egy 2000 négyzetméteres gyógyszerraktár és logisztikai központot létesítettek. A beruházások közel 3 milliárd forintba kerültek, melynek közel fele uniós támogatás. A székesfehérvári logisztikai és állatgyógyszer centrum Közép- és Nyugat-Magyarországi állatgyógyszer logisztikát és raktározás további fejlesztését támogatja. Az uniós előírásoknak megfelelő raktárbázison elkülönített raktárhelyek, hűvös raktár és a legfejlettebb hűtőberendezések állnak a rendelkezésre. A beruházás gyorsabb munkafolyamatot és gyors kiszolgálást, valamint jobb munkahelyi légkört tesz lehetővé.

 

4 nagyker

 

Innovatív szerepvállalás

Folyamatos fejlesztésekkel, szolgáltatásunk színvonalának növelésével és termékpalettánk bővítésével állunk vevőink rendelkezésére. Minden területen szakképzett kollégák látják el feladataikat. Az Alpha Holding által foglalkoztatottak létszáma napjainkra megközelíti a 400 főt, akik közül több mint 120 diplomás kolléga (állatorvos, agrármérnök, közgazdász, vegyészmérnök). 

A vállalat innovációs tevékenysége a cég saját termékeinek, termékcsaládjainak korszerűsítését és szolgáltatásainak vevő centrikus fejlesztését jelenti. Ezen tevékenységek keretében: állatgyógyszerek, vitaminok, takarmány-kiegészítők fejlesztése és törzskönyvezése zajlik.

Vállalati kommunikációnkban és marketingünkben, szakmaiságunkat előtérbe helyező tevékenységet folytatunk. Fejlesztéseink során jelentős pályázati támogatásokkal közel 3 Mrd értékű beruházást valósítunk meg. 

Társadalmi felelősségvállalás  Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapívány  - a felelős állattartásért.

A bajbajutott állatokon szinte hivatalból segítünk. Az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány több mint száz önkormányzattal együttműködve csaknem ezer kóbor kutyának talál gazdát évente. 

Több mint 100 településen látjuk el az ebrendészeti feladatokat, így próbálunk segíteni a  gazdátlan kutyusok számának csökkentésében.A felelős állattartás és az állatok védelme nemcsak eszme, hanem komoly feladat is, amely kötelessége lenne minden embernek. 

 

5 alpha segitokez alapitvany

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2024 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.