HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Amennyiben kérdése, észrevétele, javaslata vagy esetleg ajánlata van számunkra, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén. Tudjuk mit jelent törődni az ügyféllel, ezért szakképzett kollégáink segítenek Önnek. Értékesítési hálózatunk és mindig elérhető call centerünk mindig rendelkezésére áll.

toth andras
Tóth András
Állatgyógyszer-ágazat üzletfejlesztési és értékesítési igazgató
dr vegh akos
Dr. Végh Ákos
Állatgyógyszer-ágazat állategészségügyi - és beszerzési igazgató
dr hella barnabas
Dr. Hella Barnabás
Állatgyógyszer-ágazat kereskedelmi igazgató
.
 

toth.andras(KUKAC)alpha-vet.hu


Agrármérnök, vadgazda, a területi képviselők irányításáért felelős vezető, 2004 óta területi képviselőként dolgozott az Alpha-Vetnél, 2014. január 1-e óta pedig a csapat közvetlen irányítója "több mint 10 éves képviselői munkám során sok mindennel találkoztam, ezt a tapasztalatot kívánom kollegáim segítésére felhasználni".

vegh.akos(KUKAC)alpha-vet.hu


Állatorvos, 17 éves gyakorlattal rendelkezik a gazdasági haszonállatok jólléte és járványos betegségei területén, speciális szakterülete az állatvédelem "az állatok jólléte a gazda örömére is van, és viszont a gazda gondossága javítja az állatok jóllétét - e kölcsönös kapcsolat gazdagításáról szól a munkám".

hella.barnabas(KUKAC)alpha-vet.hu

Állatorvos, a telephelyek irányításáért felelős vezető, 15 éves tapasztalattal rendelkezik a gyógyszer-forgalmazás területén "célom, hogy az Alpha-Vet legyen az ügyfelek számára legkedvesebb és leggyorsabb üzleti partner"

.
 
 
 

 

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.