HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

A PMK szakmai előadások összefoglalója – első rész

A Praxismenedzsment Konferencián elhangzott szakmai előadások összefoglalóit dr. Pelbát József és dr. Mészáros Patrícia prezentációjával kezdjük. 

Dr. Pelbát József a társas praxisok titkairól beszélt, előadását számos különleges műtéti fotóval tette még érdekesebbé. Több praxisa is van, külön vezetőkkel. Alap a bizalom, hagyni kell a kollégákat kibontakozni, és támogatni a folyamatos továbbtanulást.

Ehhez biztosítani kell a tanulási lehetőséget és bíztatást, utána pedig a kiemelt bérezést, hogy a szakállatorvosokat meg tudjuk tartani – most már mind a négy rendelőt szakállatorvos vezeti.

Ha megadod a rendelővezetőnek a bizalmat és elismerést, te is el tudod érni, hogy évtizedekig hűségesek legyenek hozzád, és néhány év alatt neked is négy rendelőd lehet 25 alkalmazottal, jó hangulattal.

A külföldön (pl. Dél-Amerikában) szerzett tapasztalatokat érdemes megismertetni az itthoniakkal, mert akkor az itthoniak is behozzák az egzotikus állatokat, és elterjesztik a rendelő hírét a facebookon. Sokat lehet tanulni a humán sebészektől, ha az ember az ortopédiai sebészetre specializálódik – így lehetőségünk van élőben megnézni egy porckorongsérv műtétet.

 

 

Dr. Mészáros Patrícia a saját példáján, hitelesen mutatta be, hogyan lehet egy csüggesztő helyzetből pozitívan kijönni, tanulni a negatívumokból, megerősödve emberileg.

Másfél éve a három kollégája egyszerre mondott fel, és ő ott maradt egyedül, másfél héttel a betervezett családi nyaralás előtt. Akkor gondolt egy merészet: bezárta a rendelőt és elment nyaralni a két kisgyermekével, majd árat emelt, reggel kilenc helyett tízkor nyitott, és este összeszedte a bátorságot, hogy megmondja a tulajdonosoknak: – ezt ma már nem tudom elvégezni, mert vár a családom.

Azóta elvégezte a menedzser szakállatorvosi képzést is, rendelőjének új, egyedi arculatot tervezett, és tegeződésre váltott a tulajdonosokkal.

Az eredmény: a praxisa szárnyal, a bevétele több, mint valaha, és talált magának két remek munkatársat is.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.