HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Hogyan tovább? Irányok a praxismenedzsmentben

Egyes elemzések szerint 3 hónap alatt a bruttó havi jövedelem 6 -Egyes elemzések szerint 3 hónap alatt a bruttó havi jövedelem 6 -8-szorosát veszítik el a cégek a hibás kiválasztás miatt! A PraxismenedzsmentKonferencia egy lehetőség arra, hogy ez a pénz a zsebedbenmaradjon.

 
 
„... a szakmai értékek biztosítása mellett a hagyományaink őrzése, 
újabbak teremtése is feladatunk.”
 

Az AlphaVet 11. alkalommal szervezte meg a Praxismenedzsment Konferenciát.Minden évben célunk az állatorvosoknak olyan képzéseketnyújtani, mely nem kimondottan az állatorvosi szakmai tudást mélyíti,hanem az üzletszerzést támogatja.

Valóban a lassan ölő válság időszakát éljük?

Míg pár évvel ezelőtt a pénzügyi válság látható módon gyorsan felborítottaa gazdaságot, a mostani változások a háttérben mozognak,és lassan bontakoznak ki. Sajnos hosszú távon hasonló a hatásuk. HR problémával küzd mindenki és állandó stresszben él.

Nyilván nemegyenlő mértékben. Ha egy gyártósorra kell 1000-2000 ember egyiknapról a másikra, hogy beinduljon a termelés az bizony nem egyszerű.Ha 1-2 embert kell találni az kisebb gond, mondjuk azt, hogy meg lehetoldani. De azokat az embereket is be kell tanítani és foglalkozni kellvelük… Ez viszont a nagyobb gond. A konferencián résztvevők is errőlszámoltak be. (A Hungarovet fórumon, 12. 05-én. Hogyan tovább? Irányok a praxismenedzsmentben címmel is megjelent ez a beszámoló kiegészítveegy összefoglalóval, mely a fluktuáció pénztárcára gyakorolthatását mutatja be. Minden praxist üzemeltetőnek javaslom, nagyonbeszédesek a grafikonok). 

A Praxismenedzsment Konferencián idén is 700-nál több résztvevő volt. Az előadások a pénztermelés mellett a stressz kezelésre és HR problémákra fókuszáltak. A kongresszus vezér ó előadóinak dr. Csernusproblémákra fókuszáltak. A kongresszus vezér előadóinak dr. CsernusImrét és Végh József urakat szántuk és a terv bejött… Csernus Imre megosztó előadása rávilágított arra, hogy a belső béke, az egyensúly,a lelki állóképesség megteremtése nagyon fontos az embernek. Provokatív és erősen szókimondó előadása igencsak megosztotta arésztvevőket. Természetesen köszönettel tartozunk minden előadónak,hisz a maguk területén kiemelkedően értékes programot biztosítottak.A PMK előadásainak Youtube videóit hamarosan elérhetővé tesszüka Hungarovet fórumon, – és ahogyan minden évben, dr. Tilly Péterkollégám a Vet Hírekben és a Hungaroveten is részletesen bemutatjaaz említett témákat.

A Praxismenedzsment, mint összetartó erő?

Dr. Móré Attila kapta ezt a kérdést egy TV-s interjú során és azt gondolom,hogy fontos erről is beszéljünk. A Praxismenedzsment Konferenciacélja ez is. Képzéseinkkel támogatni kívánjuk a praxisokban végbemenőváltozásokat. Mindemellett évről – évre díjat adunk át az arraérdemes állatorvosoknak. 2017-ben kiemelkedő munkájuk, vagy azéletmű díj kapcsán egy élet munkáját méltatva adtuk át állatorvosidíjainkat, az Alpha Díjakat. 2018-tól pedig dr. Gál Sándor munkája előtttisztelegve először fogjuk átadni a Dr. Gál Sándor Hungarovet fórumdíjat az arra leginkább érdemes „praxismenedzsernek”. Azt gondoljuk,hogy a szakmai értékek biztosítása mellett a hagyományaink őrzése ésújabbak teremtése is feladatunk.

írta: Mozsár Andor

A 2017-es Praxismenedzsment konferencián készült fotókat 
az alábbi gombra kattintva tekintheti meg:

images
 

A 2017-es Praxismenedzsment konferencián készült videókat
az alábbi gombra kattintva tekintheti meg:

video

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.