HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Interjú Dr. Kovács Flóra Zsófia "Év pályakezdő állatorvosa"

A tavalyi évben az Év Pályakezdő Állatorvosa díjat Dr. Kovács Flóra Zsófia kapta, aki az Egyetem elvégzés után nem sokkal Etyekre, a Bicskei Mg. Zrt. tehenészeti telepére került, annak egyedüli ellátó állatorvosaként, mintegy 1000 fejős tehén és szaporulatának teljes állategészségügyi felügyeletét ellátni. Az alábbi képre kattintva a Vele készült interjúnkat olvashatják!

Az alábbi képre kattintva a Vele készült interjúnkat olvashatják!

De mi is ez a díj?

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. az állatorvosi szakma megbecsülésére, az állatorvosi hivatás elismerésére 2010-ben díjat alapított, melyet minden évben meghatározott időpontban, a közvélemény tájékoztatásával, ünnepélyes keretek között, az alkalomhoz illő helyen ad át.

Az elismerés célja, hogy az állatorvosi munka, a hivatás, az őszinte, emberséges magatartás, a társadalomban kivívott köztisztelet, megbecsülés, hivatalosan is elismerésre és nyilvánosságra kerüljön. A díjat Magyarországon élő aktív állatorvosok részére adományozzuk.

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. Állatorvosi Díjnak nem a megkülönböztetés a célja. Nem kívánunk kategóriákat felállítani, mert ugyan nehéz, szinte lehetetlen összehasonlítani a különböző területeken dolgozó állatorvosok munkáját és teljesítményét, de számunkra állatorvos, mint olyan, csak egy van. Egy az Alma mater, mert minden állatorvos ott tanult, egy helyről indult. Pontosan azt a sokszínűséget szeretnék ezzel bizonyítani, melyet az állatorvosi pályát választók is megláttak, átéltek: az élet bármerre sodorta, bármilyen irányba is terelte az életpályát, legyen az klinikai, tudományos, kutatói vagy hatósági munka, a végén, ha a hivatásról kérdezik, mindenki számára egy a felelet: állatorvos vagyok.

A kitüntetésből minden évben 1 db-ot ítél oda az erre illetékes kuratórium. Emellett külön kategóriában lehetőség van jelöltet állítani az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. Életmű-díjra és az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. Pályakezdő Állatorvos díjra is.


A kitüntetésre csak állatorvos jelölhet és minden állatorvos jelölhető.

Ön már leadta jelölését az ÉV Állatorvosa díjra? Ha még nem tette meg, KATTINTSON IDE e és jelöljön.

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2024 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.