HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Állj félre a saját utadból - Lehetőségek a praxisunkban amivel új piacot lehet teremteni!

Egy dolgod biztos, mégpedig a Változás. Van, amikor nagyon látható módon, mint amikor a számítógép leváltotta az írógépet, vagy az email a faxot. És vannak nehezen felismerhető változások, amelyekről, csak a végén derül ki, hogy a vesztese vagy. Ilyenkor eszmélsz rá, hogy  a Te tudásod már kevés,a Te  szolgáltatásod pedig már elavult.

Most azokról a változásokról beszélek, melyek öt-tíz év alatt teljesen megváltoztatják a vevői igényeket, vagy a munkahelyi kultúrát. Erre a változásra szinte senki sem figyel fel, miközben ez a legfontosabb…Egy dolgod biztos, mégpedig a Változás. Van, amikor nagyon látható módon, mint amikor a számítógép leváltotta az írógépet, vagy az email a faxot. És vannak nehezen felismerhető változások, amelyekről, csak a végén derül ki, hogy a vesztese vagy. Ilyenkor eszmélsz rá, hogy  a Te tudásod már kevés,a Te  szolgáltatásod pedig már elavult. Most azokról a változásokról beszélek, melyek öt-tíz év alatt teljesen megváltoztatják a vevői igényeket, vagy a munkahelyi kultúrát. Erre a változásra szinte senki sem figyel fel, miközben ez a legfontosabb…


„Egy olyan praxis vezetője, mint én mindig gondolkodom azon, hogy mit tudok csinálni, amivel több lehetek a versenytársaknál. Mindig igyekeztem egy lépéssel előttük járni, de most már annyira felgyorsult a világ, hogy inkább a 2 lépés a nyerő. Én a fejlődést és az újdonságok felé való nyitottságot választottam. A lipogems technika ez egy olyan lehetőség ami egyenlőre csak a mi praxisunkban lesz elérhető Közep-Kelet Európában. Örömmel osztom meg tapasztalataimat, hogy Te is megtaláld a saját utad!” 


– Dr. Gippert Róbert


Valódi gyarapodást úgy tudunk elérni az életünkben, ha tisztába vagyunk a jelenlegi helyzetünkkel, és azzal is, hogy hogyan tudunk a fejlődés útjára lépni.
Dr. Gippert Róbert, a saját példáján mutatja be, hogyan érjük el céljainkat. A kepezdmagad.com előadói szerint is „Nem csak a siker szempontjából fontos a célkitűzés, de a vágyaink és szenvedélyeink maximális kihasználásához is rendkívül fontos ez a képesség. A céljaid kitűzése és elérése boldogságot eredményez, ami nagy eséllyel életed végéig tartani fog, és mindig cselekvésre sarkall majd.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.