HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Doki for Vets Clinic praxisszoftver

A Doki for Vets Clinic (DfV) kilences változatának egyik jelentős újdonsága a tudásbázis modul. A DfV üzemeltetője biztosítja, hogy egy központi szerverről hasznos információs anyagok kerüljenek a programba – ezeket folyamatosan bővítik és aktualizálják. Az itt található információkat az állatorvos saját tudása gyarapításra és a tulajdonosok magas színvonalú tájékoztatására használhatja fel. Fontos részét képezi a modulnak a gyógyszerek használati utasítása, de találhatók itt szakcikkek, információk a különböző kórképekről és terápiás lehetőségekről. Napjainkra az állatgyógyászatban használatos szerek köre jelentősen kibővült, szinte áttekinthetetlenné vált, mert azonos hatóanyagú készítmények között is vannak eltérések a jóváhagyott indikációk....

 

Doki for Vets Clinic praxisszoftver:

újabb fejlesztések a 9. verzióban az Önök igényeinek még teljesebb kielégítésére!

 

A Doki for Vets Clinic (DfV) kilences változatának egyik jelentős újdonsága a tudásbázis modul. A DfV üzemeltetője biztosítja, hogy egy központi szerverről hasznos információs anyagok kerüljenek a programba – ezeket folyamatosan bővítik és aktualizálják.

doki for vets

Az itt található információkat az állatorvos saját tudása gyarapításra és a tulajdonosok magas színvonalú tájékoztatására használhatja fel. Fontos részét képezi a modulnak a gyógyszerek használati utasítása, de találhatók itt szakcikkek, információk a különböző kórképekről és terápiás lehetőségekrő.

Napjainkra az állatgyógyászatban használatos szerek köre jelentősen kibővült, szinte áttekinthetetlenné vált, mert azonos hatóanyagú készítmények között is vannak eltérések a jóváhagyott indikációk, célállat fajok és az élelmezés-egészségügyi várakozási idő tekintetében. A tudásbázis modulban a NÉBIH által engedélyezett valamennyi készítmény megtalálható. Megnyitható a használati utasítás PDF formátumban, emellett keresési lehetőséget nyújt az állatkategória (haszonállat vagy társállat), az állatfaj (a díszállatoktól a tejelő tehénig), a hatástani besorolás alapján, mint pl.: szájon át adható antibiotikum, vakcina, hormon, takarmány-kiegészítő ivóvízhez vagy immunerősítő táplálék-kiegészítő – hogy csak néhány példát említsünk.

A szűrés használatával leszűkíthetjük a használni kívánt gyógyszerek listáját, így egyszerűbben választhatjuk ki azt a készítményt, amelyre éppen szükségünk van, és amelytől a leghatékonyabb eredményt várjuk.

Természetesen szűrhetünk a hatóanyagok neve alapján is – ezek írásmódját a magyar helyesírás szabályai szerint egységesítettük, hogy az eltérő – angolos/latinos – írásmódok ne okozzanak zavart a keresett gyógyszer megtalálásában.

A szűrésre szótöredékek formájában is lehetőség van, így a készítményt vagy a hatóanyagot akkor is meg tudjuk találni, ha nem emlékszünk pontosan a teljes nevére.

A tudásbázis modul naponta frissül, így a praxis hatékonysága, eredményessége jelentősen javítható, a tulajdonosok megelégedettsége pedig növeli a bizalommal visszatérők számát.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.