HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Unomec – új antiparazitikum tejelő teheneknek

Az Unomec® ráöntő oldat hatóanyaga az eprinomectin, amely az írországi Chanell gyógyszergyár által kifejlesztett pour on formulájával alkalmas tejelő tehenek és húsmarhák számos külső és belső parazitája elleni védekezésre.

Segítségével nemcsak a paraziták többféle stádiuma és többféle parazita pusztítható el, hanem egyúttal gyorsabban is hat, mint más készítmények, és egyes paraziták esetében egészen 28 napig fejti ki hatását az újrafertőződés ellen. Az Unomec® ellenáll az esőnek, húsra csak 15 nap és tejre 0 nap a várakozási ideje. Ha az Unomec helyett injekciós eprinomectin készítményt használnánk, húsra 63 napos várakozási idővel kellene számolnunk, szemben az Unomec mindössze 15 napos idejével.

Az Unomec tervezetten használható a laktáció bármely fázisában és bármilyen időjárási körülmények között azzal a biztonsággal, hogy a kezelés nemcsak a gyomor- és bélférgek elleni védelmet biztosítja, hanem jobb életteljesítményt és magasabb profitot.

Unomec ráöntő oldat – ha széles spektrumú antiparazitikumot keres!

Írta: dr. Tilly Péter

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.