HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Beevital Hive Clean: támogatott készítmény a hordás alatti Varroa-védekezéshez!

A méhészek egy része már értesült róla, hogy januárban kedvező irányban módosították a Varroa atkával szembeni védekezéshez igényelhető állami támogatások körét. A lényeg, hogy kiterjesztették a minimum három vegyes százalék (g/100 ml) oxálsav hatóanyagot tartalmazó, méhészeti célra használatos gyógyhatású állatgyógyászati készítményekre is a támogatási lehetőséget, így az idén januártól a Beevital Hive Clean nevű termékre is igénybe vehető. A BeeVital Hive Clean előnye, hogy hordási időben is alkalmazható, lehetővé téve a Varroa atka elleni védekezés folytatását. A BeeVital Hive Clean bioméhészetekben is használható....

 

 

Beevital Hive Clean: támogatott készítmény a hordás alatti Varroa-védekezéshez!

 

A méhészek egy része már értesült róla, hogy januárban kedvező irányban módosították a Varroa atkával szembeni védekezéshez igényelhető állami támogatások körét.

beevital

A lényeg, hogy kiterjesztették a minimum három vegyes százalék (g/100 ml) oxálsav hatóanyagot tartalmazó, méhészeti célra használatos gyógyhatású állatgyógyászati készítményekre is a támogatási lehetőséget, így az idén januártól a Beevital Hive Clean nevű termékre is igénybe vehető. A BeeVital Hive Clean előnye, hogy hordási időben is alkalmazható, lehetővé téve a Varroa atka elleni védekezés folytatását. A BeeVital Hive Clean bioméhészetekben is használható.

A hordási időszak megkezdéséig Ön az Apitraz impregnált csíkkal biztosíthatja a gyógyszeres védelmet a családjai számára. A virágzás megindulásakor az Apitraz csík egy mozdulattal eltávolítható a kaptárból, így nem kerül bele a mézbe hatóanyaga, az amitráz, amely köztudottan nem alkalmazható a hordás idején.

A hordás idejére minden méhész a lehető legerősebbnek és nagy létszámúnak szeretné látni a családjait. Erre kiemelkedően alkalmas a Beevital Beestrong nevű készítmény, amely a cukorszirupba keverve ugyanolyan jótékony hatású a család számára, mintha propolisszal egészítenénk ki a táplálékukat.

Etessen Beevital Beestrongot, hozza ki a lehető legtöbbet az akácvirágzásból!

Írta: dr. Tilly Péter

 
Ajánlott termékünk: BEEVITAL HIVE CLEANBEEV01

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.