HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Tavaszi féreghajtás kérődzőkben – őrizzük meg a legelők alacsony szintű fertőzöttségét!

Elérkezett a tavaszi parazitaellenes kezelések ideje – az Alpha-Vet Kft. az állatok és a gazdák egyedi igényeinek megfelelően mindenre biztosít megoldást! – Animec Super injekció: ivermektin + klorszulon kombináció szarvasmarháknak, széles spektrumú készítmény az endo- és ektoparazitákkal szemben – a májmételyekkel szemben is hatékony! – Levafas Diamond belsőleges szuszpenzió: oxiklozanid + levamizol kombináció, ideális választás szarvasmarhák és juhok számára a májmétely fertőzéssel szemben amennyiben az orális kezelést választjuk....

 

Tavaszi féreghajtás kérődzőkben –

őrizzük meg a legelők alacsony szintű fertőzöttségét!

 

Elérkezett a tavaszi parazitaellenes kezelések ideje – az Alpha-Vet Kft. az állatok és a gazdák egyedi igényeinek megfelelően mindenre biztosít megoldást!

antibiotikum tehén

– Animec Super injekció: ivermektin + klorszulon kombináció szarvasmarháknak, széles spektrumú készítmény az endo- és ektoparazitákkal szemben – a májmételyekkel szemben is hatékony!

– Levafas Diamond belsőleges szuszpenzió: oxiklozanid + levamizol kombináció, ideális választás szarvasmarhák és juhok számára a májmétely fertőzéssel szemben amennyiben az orális kezelést választjuk.

– Noromectin és Iverveto injekció: a jól bevált ivermektin hatóanyag, hatékony a fonálféreg fajok jelentős része ellen – nemcsak a kifejlett férgekkel, hanem vándorló lárvákkal szemben is. Emellett megbízható segítséget nyújt a bőrparazitózisok, mikrofilariózis és a bagócslárva, rüh fertőzöttség megszűntetésében is.

– Eprizero ráöntő oldat, eprinomektin hatóanyaggal: a fejt tehénállományok ideális féreghajtó készítménye – 0 nap várakozási idő tejre!

– Novacidol 60 koncentrátum juhok fürösztéséhez: diazinon hatóanyaga megbízható védelmet nyújt a juhok rüh, paklincs és légynyüvesség fertőzéseivel szemben. A készítménnyel az állatok tartási környezete is kezelendő a visszafertőződés megelőzése érdekében.

Írta: dr. Tilly Péter

 
Ajánlott termékünk: LEVAFAS DIAMONDNOR121
 
Ajánlott termékünk: EPRIZERONOR129
 
Ajánlott termékünk: NOVACIDOLnoimage

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.