HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Animec Super injekció: vemhes állatoknak is adható a májmétely ellen!

A gazdaságokban megkezdődtek a tavaszi kihajtás előtt féreghajtó kezelések, amelyekre szarvasmarha állományokban az egyik leghatékonyabb készítmény az Animec Super injekció. Szaktanácsadóként mostanában szinte mindennap felteszik nekem a gazdák a kérdést: adható-e vemhes állatnak az Animec Super injekció, nem gyakorol-e káros hatást a magzatra a klorszulon-ivermektin kombináció A válasz: az Animec Super injekció a vemhesség bármely szakaszában biztonságosan adható, arra azonban tekintettel kell lenni, hogy a kezelt állatok teje humán fogyasztásra nem hozható forgalomba. Laktáló tehenek is kezelhetők az Animec Super injekcióval – amennyiben húsmarhákról van szó. Az Animec Super injekció nagy előnye, hogy klorszulon hatóanyagot is tartalmaz az ivermektin mellett, ezért a májmételyekre is hat.

Animec Super injekció: vemhes állatoknak is adható a májmétely ellen!

 

A gazdaságokban megkezdődtek a tavaszi kihajtás előtt féreghajtó kezelések, amelyekre szarvasmarha állományokban az egyik leghatékonyabb készítmény az Animec Super injekció.

Szaktanácsadóként mostanában szinte mindennap felteszik nekem a gazdák a kérdést: adható-e vemhes állatnak az Animec Super injekció, nem gyakorol-e káros hatást a magzatra a klorszulon-ivermektin kombináció?

A válasz: az Animec Super injekció a vemhesség bármely szakaszában biztonságosan adható, arra azonban tekintettel kell lenni, hogy a kezelt állatok teje humán fogyasztásra nem hozható forgalomba. Laktáló tehenek is kezelhetők az Animec Super injekcióval – amennyiben húsmarhákról van szó.

Az Animec Super injekció nagy előnye, hogy klorszulon hatóanyagot is tartalmaz az ivermektin mellett, ezért a májmételyekre is hat.

A klorszulon nagy előnye, hogy Magyarországon régebben nem volt elérhető, ezért még nem kell számolnunk a vele szembeni rezisztencia megjelenésével.

Célállat faj: szarvasmarha (a kiskérődzők Magyarországon nem szerepelnek a jóváhagyott célállat fajok között).

Adagolás: 1 ml / 50 ttkg, kizárólag sc.

ÉEVI: húsra és ehető szövetekre 66 nap.

 

Írta: dr. Tilly Péter

 

Felhasznált irodalom:

  1. http://parasitipedia.net/index.php?option=com_content&view=article&id=2509&Itemid=2782
  2. Animec Super injekció: használati utasítás

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.