HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Apitraz 500 mg impregnált csík mézelő méhek részére A.U.V.: Füstölés nélkül biztosítja a Varroa atka elleni védelmet!

Magyarországon a méhészetekben sajnos elterjedt a Varroa atka fertőzés, a méztermelés sikere nagymértékben függ a hatékony védekezéstől. Ezt alapvetően meghatározza a hatékony szerek kiválasztása és használata, valamint az egyszerűen meghatározható, pontos adagolás. Többféle hatóanyag érhető el a hazai piacon, ezek közül az egyik leghatékonyabb az amitráz. Többféle módon alkalmazzák a kaptárokban: füstölőcsíkok formájában, vagy oldat felhasználásával, füstölő vagy ködképző berendezések segítségével. A piacon megjelent legújabb készítmény, az amitráz hatóanyagú Apitraz impregnált csík előnye az egyszerű alkalmazhatóság: füstölés helyett egyszerűen a kaptárba kell helyezni 2 csíkot a keretek közé, a méhfürt közelébe. A csíkkal érintkező atkák kültakarója a csíkkal való érintkezés során átitatódik a hatóanyaggal, amely elpusztítja őket....

 

Apitraz 500 mg impregnált csík mézelő méhek részére A.U.V.: Füstölés nélkül biztosítja a Varroa atka elleni védelmet!

 

Magyarországon a méhészetekben sajnos elterjedt a Varroa atka fertőzés, a méztermelés sikere nagymértékben függ a hatékony védekezéstől. Ezt alapvetően meghatározza a hatékony szerek kiválasztása és használata, valamint az egyszerűen meghatározható, pontos adagolás.

Többféle hatóanyag érhető el a hazai piacon, ezek közül az egyik leghatékonyabb az amitráz. Többféle módon alkalmazzák a kaptárokban: füstölőcsíkok formájában, vagy oldat felhasználásával, füstölő vagy ködképző berendezések segítségével.

méh

A piacon megjelent legújabb készítmény, az amitráz hatóanyagú Apitraz impregnált csík előnye az egyszerű alkalmazhatóság: füstölés helyett egyszerűen a kaptárba kell helyezni 2 csíkot a keretek közé, a méhfürt közelébe. A csíkkal érintkező atkák kültakarója a csíkkal való érintkezés során átitatódik a hatóanyaggal, amely elpusztítja őket.

A készítményt a hordási idő végeztével illetve a tavaszi szezonkezdés előtt kell alkalmazni – ilyen módon nem kerül be a mézbe, élelmezés-egészségügyi várakozási ideje 0 nap.

Megrendelhető az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft-nél!

 
Ajánlott termékünk: APITRAZCALI1

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.