HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Animec Super injekció: a májmétely elleni új készítmény rendelhető az Alpha-Vetnél!

Az Animec Super injekció nagy előnye, hogy klorszulon hatóanyagot is tartalmaz az ivermektin mellett, ezért a májmételyekre is hat. A klorszulon támadáspontja egészen más, mint az ivermektiné: többféle enzimet gátol, amelyek a mételyek glükolíziséért felelősek. Az Emden-Myerhof féle glükolitikus utat blokkolja, ezáltal a métely energiaháztartása összeomlik, és órákon belül elpusztul. A klorszulon hatóanyag 2 mg/ttkg adagban (parenterálisan) szarvasmarhák, juhok, és kecskék májmétely fertőzésével szemben is hatékony a nemzetközi szakirodalmi adatok szerint. A klorszulon nagy előnye, hogy Magyarországon régebben nem volt elérhető, ezért még nem kell számolnunk vele szemben rezisztencia megjelenésével....

 

 Animec Super injekció:

a májmétely elleni új készítmény rendelhető az Alpha-Vetnél!

 

Az Animec Super injekció nagy előnye, hogy klorszulon hatóanyagot is tartalmaz az ivermektin mellett, ezért a májmételyekre is hat.

tehén 111

A klorszulon támadáspontja egészen más, mint az ivermektiné: többféle enzimet gátol, amelyek a mételyek glükolíziséért felelősek. Az Emden-Myerhof féle glükolitikus utat blokkolja, ezáltal a métely energiaháztartása összeomlik, és órákon belül elpusztul. A klorszulon hatóanyag 2 mg/ttkg adagban (parenterálisan) szarvasmarhák, juhok, és kecskék májmétely fertőzésével szemben is hatékony a nemzetközi szakirodalmi adatok szerint.

A klorszulon nagy előnye, hogy Magyarországon régebben nem volt elérhető, ezért még nem kell számolnunk vele szemben rezisztencia megjelenésével.

Az Animec Super injekció fontosabb jellemzői:

Hatóanyagok: Ivermektin: 10 mg/ml, Klorszulon: 100 mg/ml.

Célállat faj: szarvasmarha (a kiskérődzők Magyarországon nem szerepelnek a jóváhagyott célállat fajok között).

Javallatok: Májmétely (a kifejlett alakok); Fonálférgek (gasztrointesztinális és tüdőférgek), szemférgek, bagócsok, rühatkák, szívó- és rágótetvek.

Adagolás: 1 ml / 50 ttkg, kizárólag sc.

ÉEVI: húsra és ehető szövetekre 66 nap. A termék adható vemhes állatoknak, a tejük viszont nem forgalmazható humán fogyasztásra.

 

  1. Dr. Jerzsele Ákos: A féreghajtó szerek gyakorlati alkalmazása (Siófok, 2016. 08. 30.)
  2. Kingsley Eghianruwa: Essential Drug Data for Rational Therapy in Veterinary Practice p. 107. Author House, 2014.
  3. http://parasitipedia.net/index.php?option=com_content&view=article&id=2509&Itemid=2782
  4. Animec Super injekció: használati utasítás
 
Ajánlott termékünk: ANIMEC SUPER OLDATOS INJEKCIÓCHAS1

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.