HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Ismét kapható a Levafas Diamond belsőleges szuszpenzió juhok és szarvasmarhák májmétely fertőzésének kezelésére!

A Levafas Diamond hatóanyaga (w/v): 6% oxiklozanid és 3 % levamizol. Aki használta már, tudja, hogy a Levafas Diamond mennyire hatékony - különösen annak ismeretében, hogy a helyette használt albendazollal szemben nagyon sok a rezisztens métely törzs, és egyéb hatóanyagú orális készítmény nem érhető el Magyarországon juhok és szarvasmarhák májmétely ellenes kezelésére. Magyarországon az oxiklozanid csak májmétely elleni kezelésre van törzskönyvezve, de a szakirodalomban az egyéb métely fajokkal szembeni hatékonyságáról is találhatók adatok. Írországban pl. bendőmétely kezelésére is engedélyezték a használatát, 3,4 w/v % koncentrációjú orális szuszpenzió formájában....

 

 Ismét kapható a Levafas Diamond belsőleges

szuszpenzió juhok és szarvasmarhák májmétely fertőzésének kezelésére!

 

A Levafas Diamond hatóanyaga (w/v): 6% oxiklozanid és 3 % levamizol.

Aki használta már, tudja, hogy a Levafas Diamond mennyire hatékony - különösen annak ismeretében, hogy a helyette használt albendazollal szemben nagyon sok a rezisztens métely törzs, és egyéb hatóanyagú orális készítmény nem érhető el Magyarországon juhok és szarvasmarhák májmétely ellenes kezelésére.

diamond juh

Magyarországon az oxiklozanid csak májmétely elleni kezelésre van törzskönyvezve, de a szakirodalomban az egyéb métely fajokkal szembeni hatékonyságáról is találhatók adatok. Írországban pl. bendőmétely kezelésére is engedélyezték a használatát, 3,4 w/v % koncentrációjú orális szuszpenzió formájában.

A Levafas Diamond szuszpenzió az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft-nél szerezhető be.

Felhasznált források:

https://www.agridirect.ie/product/zanil-5-ltr

http://www.cattleparasites.org.uk/guidance/manual/COWS%20Controllin...

 

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.