HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Pestigon spray: tartósabb védelem a bolhákkal és kullancsokkal szemben, hatékony szőrtetvesség estén is!

Pestigon spray hatóanyaga szintén fipronil, de jelentősen különbözik a termékcsalád többi tagjától. A hatóanyag koncentrációja a spray-ben fele akkora, mint a Pestigon rácseppentő oldatban, ezért nem csepegtetve kell alkalmazni, hanem az állat szőrét a teljes testfelületen át kell nedvesíteni, egészen a bőrig. (Ha az állatot zavarja a spray hangja, fújjuk a készítményt a gumikesztyűs kezünkre, és úgy dörzsöljük át a szőrét.) Ezen a módon a fipronil hatékonyabban és tartósabban tudja kifejteni a hatását, mint a spot on forma használatakor – bár az utóbbi használata kényelmesebb. A bolhákkal szembeni védelem a spray használatakor egy hónappal hosszabb macskákban és kutyákban egyaránt mint a rácsepegtető oldaté, kullancsokkal szemben pedig 4 hét....

 

 A jól ismert Pestigon termékcsalád új taggal bővült:

a Pestigon 2,5 mg/ml oldatos spray macskáknak és kutyáknak.

 

A Pestigon spray hatóanyaga szintén fipronil, de jelentősen különbözik a termékcsalád többi tagjától. A hatóanyag koncentrációja a spray-ben fele akkora, mint a Pestigon rácseppentő oldatban, ezért nem csepegtetve kell alkalmazni, hanem az állat szőrét a teljes testfelületen át kell nedvesíteni, egészen a bőrig. (Ha az állatot zavarja a spray hangja, fújjuk a készítményt a gumikesztyűs kezünkre, és úgy dörzsöljük át a szőrét.) Ezen a módon a fipronil hatékonyabban és tartósabban tudja kifejteni a hatását, mint a spot on forma használatakor – bár az utóbbi használata kényelmesebb. A bolhákkal szembeni védelem a spray használatakor egy hónappal hosszabb macskákban és kutyákban egyaránt mint a rácsepegtető oldaté, kullancsokkal szemben pedig 4 hét.

kullancs 123

A készítmény vivőanyagként alkoholt tartalmaz, ezért kezelés közben nyílt lángot nem szabad alkalmazni, és az állatokat is óvni kell a nyílt lángtól a teljes megszáradásig.

A Pestigon spray már elérhető az Alpha-Vet állatgyógyászati Kft-nél!

 

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.