HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Noroverm Tio: Jön a tavaszi féregtelenítések ideje, készüljön föl Ön is a szezonra!

A kutyatartók körében elterjedt az a meggyőződés, hogy évente egyszeri féregtelenítéssel megoldott a kedvencük parazitamentesítése – ennek az az alapja, hogy az évente esedékes veszettségoltással együtt az állatorvosok rendszerint a parazitaellenes kezelést is elvégzik, a tulajdonosok pedig azt hiszik, hogy ennek hatása egy teljes évig tart. Nem árt ugyanakkor tudni, hogy azok a területek, ahová a kutyákat sétáltatni szokták vinni, fertőzöttek az igen ellenálló féregpetékkel, amelyek hosszú hónapokon keresztül fertőzőképesek maradnak a környezetben. A kutyák a kezelést követően hamar újrafertőződhetnek a különböző féregpetékkel, ezért a negyedévenkénti féreghajtás feltétlenül indokolt....

 

 Noroverm Tio: Jön a tavaszi féregtelenítések ideje, készüljön föl Ön is a szezonra!

 

A kutyatartók körében elterjedt az a meggyőződés, hogy évente egyszeri féregtelenítéssel megoldott a kedvencük parazitamentesítése – ennek az az alapja, hogy az évente esedékes veszettségoltással együtt az állatorvosok rendszerint a parazitaellenes kezelést is elvégzik, a tulajdonosok pedig azt hiszik, hogy ennek hatása egy teljes évig tart.

kutya féregtelenítés

Nem árt ugyanakkor tudni, hogy azok a területek, ahová a kutyákat sétáltatni szokták vinni, fertőzöttek az igen ellenálló féregpetékkel, amelyek hosszú hónapokon keresztül fertőzőképesek maradnak a környezetben. A kutyák a kezelést követően hamar újrafertőződhetnek a különböző féregpetékkel, ezért a negyedévenkénti féreghajtás feltétlenül indokolt.

Amennyiben az állat erősen fertőzött területen tartózkodik, havonta célszerű elvégezni a féreghajtást, diagnosztizált férgesség esetén pedig két héten belül meg kell ismételni (Ezzel az állatban a kezelést követően kifejlődött férgek második csoportját is elpusztítjuk.)

A Noroverm Trio tabletta a 3 hatóanyaga segítségével – prazikvantel, pirantel, fenbendazol – teljes körű védelmet ad a fonál–, és galandférgek széles spektruma ellen. Adagja 1 tabletta / 10 ttkg, amelyet a fentiek szerint negyedévente vagy havonta kell beadni.

A tavasz beköszöntével megjelentek a kullancsok és a bolhák is – és nem árt tudni, hogy a Noroverm Trio mellett nem használhatók a szerves foszforsav észter tartalmú bolhairtó szerek a kutyákon. Gond nélkül alkalmazható ugyanakkor a fipronil hatóanyagú Fleanil spot on készítmény, amely ötféle hatáserősségben érhető el kutyák számára, és 8 hetes védelmet biztosít a bolhákkal szemben – a Fleanil termékcsalád hatodik tagját pedig a macskák számára fejlesztették ki.

Rendelje meg most az Alpha-Vet állatgyógyászati Kft-től!

 
Ajánlott termékünk: NOROVERM TRIO TABLETTA

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.