HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Kezdődik a kullancsszezon – februári 5+1 akció a Fleanil termékcsalád valamennyi tagjára a kutyák és macskák ektoparazitái ellen!

A kullancsok első generációja az idő enyhülésekor már január-február folyamán megjelenhet, és ez több, mint egyszerű kellemetlenség. A kullancsok terjesztik a kutyák potenciálisan halálos betegségét, a babeziózist, valamint a Lyme kórt, amely nemcsak az embert, hanem a kutyákat is megbetegíti. Ellenük – valamint a bolhák ellen is – védelmet nyújt a Fleanil nevű spot on (rácseppentő készítményünk, fipronil hatóanyag tartalommal. A Fleanil ötféle hatáserősségben érhető el: macskáknak, valamint kis-, közepes-, nagy-, és óriástestű kutyák számára. Hatástartam bolhák ellen macskákban 5, kutyákban 8 hét lehet, a kullancsokkal szemben valamivel rövidebb....

 

Kezdődik a kullancsszezon

– februári 5+1 akció a Fleanil termékcsalád valamennyi tagjára a kutyák és macskák ektoparazitái ellen!

 

A kullancsok első generációja az idő enyhülésekor már január-február folyamán megjelenhet, és ez több, mint egyszerű kellemetlenség. A kullancsok terjesztik a kutyák potenciálisan halálos betegségét, a babeziózist, valamint a Lyme kórt, amely nemcsak az embert, hanem a kutyákat is megbetegíti.

Ellenük – valamint a bolhák ellen is – védelmet nyújt a Fleanil nevű spot on (rácseppentő készítményünk, fipronil hatóanyag tartalommal.

kullancs közeli

A Fleanil ötféle hatáserősségben érhető el: macskáknak, valamint kis-, közepes-, nagy-, és óriástestű kutyák számára. Hatástartam bolhák ellen macskákban 5, kutyákban 8 hét lehet, a kullancsokkal szemben valamivel rövidebb.

A Fleanil előnye a szájon át adandó bolhairtó szerekkel szembe, hogy a bolhák már akkor elpusztulnak, ha ráugranak az állatra – nem szükséges vért szívniuk.

A megfelelő hatás kialakulásához fontos, hogy a Fleanil fiola tartalmát közvetlenül a bőrre öntsük – ehhez az állat szőrét szét kell húzni a kezelés előtt. (A spot on termékeknél a hatás elmaradásának hátterében általában az áll, hogy a gazda egyszerűen a szőrre önti, ahonnan a szer egyszerűen lecsurog.)

Másik fontos tényező, hogy a bolhákat az állat környezetében is irtani kell, különben visszamásznak az állatra.

Fleanil akció: 2016 februárban bármely hatáserősségből 5 doboz megrendelése esetén a hatodikat ingyen adjuk!

 
Ajánlott termékünk: FLEANIL RÁCSEPEGTETŐ OLDATNOR57

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.