HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Eprizero®

Az Eprizero® hatóanyaga az eprinomectin, amely a Norbrook Laboratories által kifejlesztett pour on formulájával alkalmas tejelő tehenek és húsmarhák számos külső és belső parazitája elleni védekezésre. Segítségével nemcsak a paraziták többféle stádiuma és többféle parazita pusztítható el, hanem egyúttal gyorsabban is hat, mint más készítmények, és egészen 28 napig fejti ki hatását a gazdaságilag legjelentősebb károkat okozó paraziták ellen. Az Eprizero® ellenáll az esőnek, húsra csak 10 nap és tejre 0 nap a várakozási ideje. Ha az Eprizero helyett injekciós eprinomectin készítményt használunk, húsra 63 napos várakozási idővel kell számolnunk, szemben az Eprizero mindössze 10 napos idejével....

 

 Eprizero®

 

Az Eprizero® hatóanyaga az eprinomectin, amely a Norbrook Laboratories által kifejlesztett pour on formulájával alkalmas tejelő tehenek és húsmarhák számos külső és belső parazitája elleni védekezésre.

tejelő tehén

Segítségével nemcsak a paraziták többféle stádiuma és többféle parazita pusztítható el, hanem egyúttal gyorsabban is hat, mint más készítmények, és egészen 28 napig fejti ki hatását a gazdaságilag legjelentősebb károkat okozó paraziták ellen. Az Eprizero® ellenáll az esőnek, húsra csak 10 nap és tejre 0 nap a várakozási ideje. Ha az Eprizero helyett injekciós eprinomectin készítményt használunk, húsra 63 napos várakozási idővel kell számolnunk, szemben az Eprizero mindössze 10 napos idejével.

Az Eprizero tervezetten használható a laktáció bármely fázisában és bármilyen időjárási körülmények között azzal a biztonsággal, hogy a kezelés nem csak a gyomor- és bélférgek elleni védelmet biztosítja, hanem jobb életteljesítményt és magasabb profitot.

MÁSODIK GENERÁCIÓS EPRINOMECTIN: ARANY STANDARD A TEJELŐ TEHENEK PARAZITAMENTESÍTÉSÉBEN!

 
Ajánlott termékünk: EPRIZERONOR129

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.