HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Fiproclear – rácsepegtető oldat kizárólag állatorvosi forgalmazásra!

 Az ektoparaziták – leggyakrabban a bolhák és a kullancsok – sok kellemetlenséget okoznak a kutyáknak és macskáknak egyaránt. A bolhanyállal szemben allergia is kialakulhat, ebben az esetben a bolhairtás terápiás célt is szolgál. A Fiproclear® hatóanyaga, a fipronil jól ismert az állatorvosok előtt. A Fiprocleart összesen ötféle hatáserősségben és háromféle kiszerelésben forgalmazzuk kutyák és macskák részére, kizárólag állatorvosokon keresztül, ez a készítmény csak a kollégák számára hozzáférhető!...

 

Fiproclear – rácsepegtető oldat kizárólag állatorvosi forgalmazásra!

 

Az ektoparaziták – leggyakrabban a bolhák és a kullancsok – sok kellemetlenséget okoznak a kutyáknak és macskáknak egyaránt. A bolhanyállal szemben allergia is kialakulhat, ebben az esetben a bolhairtás terápiás célt is szolgál.

kullancs

A Fiproclear® hatóanyaga, a fipronil jól ismert az állatorvosok előtt. A Fiprocleart összesen ötféle hatáserősségben és háromféle kiszerelésben forgalmazzuk kutyák és macskák részére, kizárólag állatorvosokon keresztül, ez a készítmény csak a kollégák számára hozzáférhető!

Kutyákban a Fiproclear kullancsellenes hatása fokozható a Insecticide 2000 spray kezeléssel – kedvező kezelési költség mellett.

Figyelem: Az Insecticide 2000 – a többi piretroid származékhoz hasonlóan – macskákra toxikus, csak kutyáknak adható!

 
Ajánlott termékünk: FIPROCLEAR RÁCSEPEGTETŐ OLDAT MNOR52

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.