HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Fleanil Spot On kutyáknak és macskáknak-Februári rabatt akció humán patikák számára!

A fipronil, a Fleanil rácsepegtető oldat hatóanyaga világszerte a legnépszerűbb bolha-és kullancsirtó szerek közé tartozik. A szőr széthúzása után a bőrre kell juttatni az oldatot – a fipronil gyorsan szétterjed a bőrben és a szőrben. Bolhák ellen azonnali rovarölő hatást biztosít, macskákban 5, kutyákban akár 8 hét időtartamra. Kullancsok ellen is hatékony – a tavasz közeledtével már megjelentek, és az általuk közvetített Babesia fertőzés is szedett már áldozatot idén a kutyák köréből. A Fleanil ötféle hatáserősségben érhető el macskák, illetve különböző tömegű kutyák számára. Folytatjuk februári 5+1 akciónkat: bármely hatáserősségből 5 db megrendelése esetén a hatodikat doboz Fleanilt ingyen adjuk! Gyakori kérdés ..

 

Fleanil Spot On kutyáknak és macskáknak-Februári rabatt akció humán patikák számára!

 

A fipronil, a Fleanil rácsepegtető oldat hatóanyaga világszerte a legnépszerűbb bolha-és kullancsirtó szerek közé tartozik. A szőr széthúzása után a bőrre kell juttatni az oldatot – a fipronil gyorsan szétterjed a bőrben és a szőrben. Bolhák ellen azonnali rovarölő hatást biztosít, macskákban 5, kutyákban akár 8 hét időtartamra. Kullancsok ellen is hatékony – a tavasz közeledtével már megjelentek, és az általuk közvetített Babesia fertőzés is szedett már áldozatot idén a kutyák köréből.

AlphaVet Humanpatika 07 Tartalom 01

A Fleanil ötféle hatáserősségben érhető el macskák, illetve különböző tömegű kutyák számára.

Folytatjuk februári 5+1 akciónkat: bármely hatáserősségből 5 db megrendelése esetén a hatodikat doboz Fleanilt ingyen adjuk!

Gyakori kérdés a gyógyszertárakban a hobbiállatok vagy a tyúkudvarban tartott néhány baromfi számára a vitaminpótló kezelés – erre fejlesztettük ki a kisméretű, 100 ml-es kiszerelésű Jolovit oldatot. 

A zsírban és vízben oldódó vitaminok széles körét tartalmazza. Alkalmas bármilyen fajú és korú háziállat vitaminpótlására, a stresszállapot és a hiánybetegségek leküzdésére.

Rendkívüli Jolovit rabatt akció 2016 március 31-ig: 10x100 ml Jolovit oldat megrendelése esetén a humán patikáknak további 2 flakont ingyen adunk! 

Neo-Te-Sol pulvis: a jól ismert „kakasos porra” 9+1 akciót hirdetünk 2016. március 31-ig: kilencet fizet, tízet kap! Rendelje meg most!

 

Írta: dr. Tilly Péter

 
Ajánlott termékünk: FLEANIL RÁCSEPEGTETŐ OLDATNOR57

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.