HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Már kapható a BiogenicPet Mobility ízületvédő tabletta kutyák számára!

A BiogenicPet Mobility az általánosan használt porcvédő alapanyagok helyett nagy tisztaságú, humán célra kifejlesztett és gyártott összetevőket tartalmaz, speciális segédanyagokkal, amelyek biztosítják a kiemelkedő biológiai hasznosulást és hatékonyságot.

Mi a Salto 3TM?

A Salto 3TM a készítmény egyik fő összetevője: egy szabadalommal védett, 3 összetevőből álló hatóanyag-kombináció. Ezek a D-glükózamin, kondroitin szulfát, valamint a Salto 3TM „lelke”: tejsavóból tisztított, hidrolizált oligopeptidek (kisméretű fehérjék) keveréke, amely többszörösére fokozza a másik két komponens biohasznosulását.

A Salto 3TM–et emberek kezelésére is használják: egy placebo kontrollos vizsgálat szerint három hónapos kezelés a felére csökkentette az ízületi fájdalom intenzitását 60 éves betegekben.

A BiogenicPet Mobility tabletta egyéb összetevői:

Halfehérje kivonat („Seafood Extract”): Egyedi fehérje komplexben, koncentráltan tartalmazza az zöldkagylóból és cápa-fehérjékből kivont, az ízületek számára nélkülözhetetlen glükózamint és kondroitin szulfátot, amelyek ebben a formában sokkal nagyobb arányban szívódnak fel, mint a szintetikus változatok – ennek köszönhető, hogy több humán készítményben is használják.

Hialuronsav

MSM (metil-szulfonil-metán)

Kalcium

Néhány nappal ezelőtt egy vásárlónk megkérdezte, mi a különbség a BiogenicPet Mobility és Vitality között, hiszen az utóbbi is használható ízületi panaszok esetén. A BiogenicPet Vitality hatásmechanizmusa egészen más: az ízületek természetes gyógyulási képességét fokozza Humanofort hatóanyagának köszönhetően. Ha a BiogenicPet Mobilityvel közösen alkalmazzák, ez a hatás még kifejezettebb, hiszen nagyobb mennyiségben állnak rendelkezésre a szükséges porcépítő elemek.

​Írta: dr. Tilly Péter

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.