HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Szuperhősök léteznek!

BiogenicPet Vitality small/large Élethosszig tartó, kirobbanó vitalitás és energia. BiogenicPet Mobility Forradalmi, szabadalmazott technológiával, 8 hatóanyaggal a gyors ízület regenerációért. Noroflex 600+100 Extra dózisú zöldkagyló-kivonat és cápaporc, hogy az ízületek rugalmasak legyenek és bírják a mindennapi megterhelést. Antinol Rendkívül hatékony készítmény. Egyedüliként tartalmaz zöldkagylóolaj koncentrátumot, hogy építse és erősítse az ízületet. Artro strong Ízületvédelem a mindennapokra....

 

Szuperhősök léteznek!

 

szuperhos index

BiogenicPet Vitality small/large

Élethosszig tartó, kirobbanó vitalitás és energia.

Vitalitás a természet erejével. Idős állatok és/vagy krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedésekben szenvedő állatok kezelésének kiegészítésére. Bármilyen korú állat esetében a bőrregeneráció segítésére. A sejtszintű és a környezeti stressz által okozott kedvezőtlen élettani hatások kiküszöbölésére. A szteroid és nem szteroid típusú gyulladáscsökkentőkkel való gyógykezelés során kialakuló kedvezőtlen mellékhatások kiegészítő kezelésére.

BiogenicPet Mobility

Forradalmi, szabadalmazott technológiával, 8 hatóanyaggal a gyors ízület regenerációért.

Salto3TM A készítmény egyik fő összetevője egy szabadalommal védett, 3 alkotóelemből álló hatóanyag-kombináció. Klinikai tesztekkel
igazolt hatásai:

- a porcsejtek megőrzése
- a porc szerkezeti elemeinek védelme és regenerációja
- a gyulladások káros hatásainak enyhítése, és ennek következményeként az ízületi fájdalom csökkentése

Noroflex 600+100

Extra dózisú zöldkagyló-kivonat és cápaporc, hogy az ízületek rugalmasak legyenek és bírják a mindennapi megterhelést.

Szinergista kombinációban tartalmaz bioaktív összetevőket, melyek az izületek és a kötőszövetek optimális működését segítik. A természetes összetevők bioaktív komponenseket tartalmaznak (zöld kagylóban: glükózamino-glikánok, cápaporcban: galaktózamino-glikánok, amelyek a glükózaminoglikánok prekurzorai, továbbá kondroitin-szulfát) kiegészítve további kondroitinszulfáttal, valamint speciális hatású kollagén prekurzorral (MSM), amelyek segítséget nyújtanak az ízületi fájdalmak, a gyulladásos folyamatok enyhítésében, az ízületek regenerálásában, mindezek eredményeként a gyógyulásban.

Antinol

Rendkívül hatékony készítmény. Egyedüliként tartalmaz zöldkagylóolaj koncentrátumot, hogy építse és erősítse az ízületet.

A porc-anyagcsere folyamatainak táplálására szolgáló táplálék kiegészítő, ízület regeneráló, porcvédő készítmény kutyák számára.

Artro strong

Ízületvédelem a mindennapokra.

Kiegészítő állateledel tabletta kutyák számára Segít megelőzni az ízületi gyulladások kialakulását az erre hajlamos állatoknál (fajta, testsúly stb.), illetve olyan állatok esetében melyek ízületi gyulladást okozó ortopédiai betegségekben (ízületi diszplázia, oszteokondrozis) szenvednek.

 

szueprhosok also

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.