HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Újabb segítség a mozgásszervi panaszokra kutyáknak: a BiogenicPet Mobility tabletta hamarosan elérhető!

Örömmel tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy újabb innovatív készítménnyel bővül az Alpha-Vet Kft. mozgásszervi kórképek kezelésére kifejlesztett termékpalettája: A BiogenicPet Mobility tabletta két olyan, különleges összetevőt is tartalmaz, amellyel kiemelkedik a porcvédő szerek sorából: a Salto3® és a Seafood Extract (halfehérje kivonat) nevű komponenseket. A Salto3® a humán gyógyászatban széles körben használt, összetett hatóanyag. Egyedi segédanyagainak köszönhetően többszörösére fokozza a benne lévő D-glükózamin és a kondroitin-szulfát felszívódását és értékesülését, és biohasznosulását. Különböző vizsgálati modellekben 3-5-szörös mértékben csökkentette a különböző gyulladásos mediátorok termelődését, ez a gátlás összevethető volt az ibuprofen és az acetilszalicisav hatásával.

 

Újabb segítség a mozgásszervi panaszokra kutyáknak: a BiogenicPet Mobility tabletta hamarosan elérhető!

biogenicpet mobility2

Örömmel tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy újabb innovatív készítménnyel bővül az Alpha-Vet Kft. mozgásszervi kórképek kezelésére kifejlesztett termékpalettája: A BiogenicPet Mobility tabletta két olyan, különleges összetevőt is tartalmaz, amellyel kiemelkedik a porcvédő szerek sorából: a Salto3® és a Seafood Extract (halfehérje kivonat) nevű komponenseket.

A Salto3® a humán gyógyászatban széles körben használt, összetett hatóanyag. Egyedi segédanyagainak köszönhetően többszörösére fokozza a benne lévő D-glükózamin és a kondroitin-szulfát felszívódását és értékesülését, és biohasznosulását. Különböző vizsgálati modellekben 3-5-szörös mértékben csökkentette a különböző gyulladásos mediátorok termelődését, ez a gátlás összevethető volt az ibuprofen és az acetilszalicisav hatásával.

Osteoarthritises, idős betegeken végzett vizsgálatban 3 hónap kezelés alatt a Salto3® 50%-kal jobban csökkentette a betegek fájdalmát, mint az azonos mennyiségben beszedett, hagyományos D-glükózamin + kondroitin-szulfát.

A Seafood Extract ugyancsak a humán terápiában bizonyított először. Egy egészen különleges fehérje mátrixba ágyazva tartalmazza a zöldkagyló és cápaporc kivonatot, amelynek köszönhetően jelentősen javult a biohasznosulásuk.

A porcműködés további támogatására a BiogenicPet Mobility tartalmaz hialuronsavat, metil-szulfonil-metánt a kollagénszintézishez szükséges kénforrásként, továbbá Ca-hidrogén-foszfátot a csontépítési folyamatok elősegítésére.

A tabletta sonka és máj ízesítésű, a kutyák szívesen felveszik.

Adagolás:

  1. kistestű (15 kg alatt) kutyák számára napi 1 tabletta
  2. közepes (15-40 kg) kutyák számára napi 2 tabletta
  3. nagytestű (40 kg felett) kutyák számára napi 3 tabletta

BiogenicPet Mobility: a porcépítést támogató valamennyi összetevő ideális arányban, kiemelkedő biológiai hasznosulás – ne érje be kevesebbel!

 

Írta: dr. Tilly Péter

 

 

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.