HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

A gondos táplálás ellenére fénytelen a kutyus szőre? A Biogenic Pet Vitality a megoldás!

Közismert, hogy a kutya szőrzetének állapota jól tükrözi az állat általános egészségi állapotát, ezért a szőrzet állapotának javulása az állat általános állapotának javulását is jelenti. A készítmény fő hatóanyagának, a Humanofortnak a hatását preklinikai és klinikai vizsgálatokban bizonyítottuk. A vevői visszajelzések megerősítették a kutatási eredményeket: a kezelt állatok szőre láthatóan dúsabb, fényesebb lett, jól mutatva az állat általános állapotában is bekövetkezett javulást. Placebo kontrollált vizsgálatunkban a Humanofort állatok szőrének növekedésére kifejtett hatását teszteltük állatorvosi praxisokban. Szőrnyírás után 4 héttel mértük a szőr hosszát, mely a Humanofortot tartalmazó tablettát szedő állatoknál az esetek 83%-ában erőteljesebb növekedést mutatott a placebót kapott állatok szőrnövekedéséhez képest...

 

A gondos táplálás ellenére fénytelen a kutyus szőre?

A Biogenic Pet Vitality a megoldás!

 

Közismert, hogy a kutya szőrzetének állapota jól tükrözi az állat általános egészségi állapotát, ezért a szőrzet állapotának javulása az állat általános állapotának javulását is jelenti.

A készítmény fő hatóanyagának, a Humanofortnak a hatását preklinikai és klinikai vizsgálatokban bizonyítottuk. A vevői visszajelzések megerősítették a kutatási eredményeket: a kezelt állatok szőre láthatóan dúsabb, fényesebb lett, jól mutatva az állat általános állapotában is bekövetkezett javulást.

szőr 1

Placebo kontrollált vizsgálatunkban a Humanofort állatok szőrének növekedésére kifejtett hatását teszteltük állatorvosi praxisokban. Szőrnyírás után 4 héttel mértük a szőr hosszát, mely a Humanofortot tartalmazó tablettát szedő állatoknál az esetek 83%-ában erőteljesebb növekedést mutatott a placebót kapott állatok szőrnövekedéséhez képest.(2)

Hivatkozások:

  1. Study Report Kód: HF– 02/2010 (Biogenic Pet Vitality törzskönyvezési dokumentáció)
  2. Kutatási jelentés: AHESST DOG T01 (Biogenic Pet Vitality törzskönyvezési dokumentáció)

 

Ajánlott termékünk: BIOGENICPET VITALITYBIOGENICL

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.