HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Láz- és fájdalomcsillapítók sertések légzőszervi megbetegedései esetén

A sertésállományokban sokféle kórokozó okozhat légzőszervi tüneteket (pl. sertésinfluenza, PRRS, Mycoplasma, Actinobacillus, stb.). A betegségek leküzdésekor érdemes gondot fordítani az állományszintű láz- és fájdalomcsillapításra. E célra legmegfelelőbbek a különböző szalicilátok. Két termékünket ajánljuk figyelmébe: Az Ascopir nem-szteroid gyulladáscsökkentő, amely a gyulladáscsökkentés mellett láz és fájdalomcsillapító hatással is bír. Ivóvízbe adható, ezért csoportos kezelésre alkalmas....

 

Láz- és fájdalomcsillapítók sertések légzőszervi megbetegedései esetén

 

A sertésállományokban sokféle kórokozó okozhat légzőszervi tüneteket (pl. sertésinfluenza, PRRS, Mycoplasma, Actinobacillus, stb.). A betegségek leküzdésekor érdemes gondot fordítani az állományszintű láz- és fájdalomcsillapításra. E célra legmegfelelőbbek a különböző szalicilátok.

Két termékünket ajánljuk figyelmébe:

app vagy szalontüdő

ASCOPIR POR BELSŐDLEGES OLDATHOZ

Az Ascopir nem-szteroid gyulladáscsökkentő, amely a gyulladáscsökkentés mellett láz és fájdalomcsillapító hatással is bír. Ivóvízbe adható, ezért csoportos kezelésre alkalmas.

Hatóanyag:        acetil-szalicilsav 40 g (100 g termékben)

Adagolás:            testtömeg-kilogrammonként 50 mg naponta, 5 napon át.

Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: Hús és egyéb ehető szövetek: 0 nap

Kiszerelés:          100 g, 1 kg vagy 5 kg (1)

 SODIUM SALICYL 80 vízoldékony por

A legrégibb nem szteroid gyulladáscsökkentő csoportba tartozó készítmény, amely légző és emésztőszervi gyulladással járó betegségek során az antibiotikum-terápiával kombinálva kiváló láz és fájdalomcsillapító hatással bír. Ivóvízbe adható, ezért csoportos kezelésre alkalmas.

Hatóanyag: Nátrium-szalicilát 800 mg (megfelel 690 mg szalicilsav nátriumsójának)

Adagolás: Testttömeg-kilogrammonként 35 mg nátrium-szalicilát naponta, (megfelel 43,75 mg/ttkg készítménynek naponta), 3-5 napon át.

Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: Hús és egyéb ehető szövetek: 0 nap

Kiszerelés: 1 kg, 2,5 kg vagy 5 kg (2)

 Források

  1. Ascopir por belsőleges oldathoz A.U.V. Használati utasítás
  2. Sodium Salicyl 80% WSP, por belsőleges oldathoz szarvasmarhák (borjak) és sertések részére A.U.V. Használati utasítás

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.