HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Artro Strong: új porcvédő tabletta kutyák számára! Magas hatóanyag tartalom, gazdaságos kezelés

A termék előnye a természetes hatóanyagokat tartalmazó, hasonló készítményekhez képest, hogy pontosan ismert a glükózamin-szulfát és kondroitin-szulfát tartalma, és a hatóanyagok kinetikája. Köztudott, hogy a zöldkagylóban és a cápaporcban is elsősorban ezek az összetevők felelősek a klinikai hatásért, azonban a porc eredetű készítmények összehasonlíthatóságát nehezíti, hogy sokféle előkészítési, tisztítási eljárást használnak, és gyakran nem deríthető ki, hogy valóban tisztított glükózamino-glikánt, vagy csak porrá tört szárított porcot tartalmaz-e? A kettő ugyanis nem ugyanaz!....

 

 Artro Strong: új porcvédő tabletta kutyák számára! 

Magas hatóanyag tartalom, gazdaságos kezelés

 

Cégünk új porcvédő, ízületi regenerációt segítő készítménnyel lépett piacra, az Artro Strong táplálék kiegészítő tablettával.

1233

Összetétel: / tabletta

Glükózamin-szulfát: 500 mg

MSN (metil-szulfonil-metán): 100 mg

Kondroitin-szulfát: 100 mg

L-arginin: 20 mg

L-prolin: 20 mg

Adagolás: 1 tabletta / 10 ttkg / nap, 30 napos ciklusokban. Évente 2-3 ciklus javasolt.

A termék előnye a természetes hatóanyagokat tartalmazó, hasonló készítményekhez képest, hogy pontosan ismert a glükózamin-szulfát és kondroitin-szulfát tartalma, és a hatóanyagok kinetikája. Köztudott, hogy a zöldkagylóban és a cápaporcban is elsősorban ezek az összetevők felelősek a klinikai hatásért, azonban a porc eredetű készítmények összehasonlíthatóságát nehezíti, hogy sokféle előkészítési, tisztítási eljárást használnak, és gyakran nem deríthető ki, hogy valóban tisztított glükózamino-glikánt, vagy csak porrá tört szárított porcot tartalmaz-e? A kettő ugyanis nem ugyanaz!

A helyzetet tovább árnyalja, hogy a porc vázát adó keresztkötésű kollagén rostok rendkívül rosszul emészthetők, ezért a porc többi alkotójának a felszívódása is bizonytalan a feltáratlan termékeknél.

Mint a természetes hatóanyagforrások esetében általában, itt is komoly feladat a különböző gyártási tételek hatóanyag tartalmának sztenderdizálása. A feldolgozási eljárások többnyire igen költségesek, a zöldkagyló és a cápa is nagyon romlékony alapanyag, ami természetesen megjelenik a termék árában is.

 

Felhasznált források:

  1. http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/mozgasszervi_betegsegek/cikkek/tudnak-e_a_porcon_segiteni/20080402165239
  2. Equine Practice Vol. 17, No.9 p19
  3. http://www.observatoire-du-mouvement.com/upload/contenu/pharmacokineticsandbioavailabilityofglycosaminoglycans
  4. http://www.vitaflex.com/res_mpdieta.php
 
Ajánlott termékünk: ARTRO STRONG TABLETTAARTRO10

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.