HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Kutyák krónikus ízületi fájdalmai – A zöldkagyló kivonat nemcsak a gazdáknál hatékony, hanem a kutyáknak is használ!

Az ízületi fájdalom nemcsak emberekben, hanem kutyákban is gyakran előfordul, gyakori kórkép. Az ötéves kor feletti kutyák 20%-ában jelentkezik, főleg nagytestű vagy elhízott állatokban. Kezelésére többnyire szteroid és nonszteroid gyulladás és fájdalomcsillapítókat alkalmaznak. Ezekkel látványos javulás érhető el, ugyanakkor mindkét terápiás csoport tüneti kezelést jelent, és tartós használatuk komoly mellékhatásokat okozhat (anyagcsere zavarok, csontritkulás, gasztrointesztinális léziók, stb.) Törekednünk kell tehát olyan kiegészítő terápiás lehetőségek felkutatására, amelyekkel csökkenthető vagy kiváltható a fenti készítmények adagolása – lehetőleg káros mellékhatások nélkül. Erre a kihívásra nyújt megfelelő választ a Noroflex tabletta....

 

 Kutyák krónikus ízületi fájdalmai

– A zöldkagyló kivonat nemcsak a gazdáknál hatékony, hanem a kutyáknak is használ!

 

Az ízületi fájdalom nemcsak emberekben, hanem kutyákban is gyakran előfordul, gyakori kórkép. Az ötéves kor feletti kutyák 20%-ában jelentkezik, főleg nagytestű vagy elhízott állatokban. Kezelésére többnyire szteroid és nonszteroid gyulladás és fájdalomcsillapítókat alkalmaznak. Ezekkel látványos javulás érhető el, ugyanakkor mindkét terápiás csoport tüneti kezelést jelent, és tartós használatuk komoly mellékhatásokat okozhat (anyagcsere zavarok, csontritkulás, gasztrointesztinális léziók, stb.).

kutya féregtelenítés

Törekednünk kell tehát olyan kiegészítő terápiás lehetőségek felkutatására, amelyekkel csökkenthető vagy kiváltható a fenti készítmények adagolása – lehetőleg káros mellékhatások nélkül. Erre a kihívásra nyújt megfelelő választ a Noroflex tabletta.

A Noroflex tabletta egy porc- és ízületvédő készítmény, amelyet az ízületek különböző eredetű gyulladásai, sérülései, kopásai során használunk kutyákban, kiegészítő kezelésre.

A Noroflex tabletta szinergista kombinációban tartalmaz természetes eredetű, bioaktív összetevőket: új-zélandi zöldkagyló kivonatot, cápaporcot, kondroitin-szulfátot, metil-szulfonil-metánt (MSM) és mangán-kelátot.

Ezek az anyagok az ízületek építőelemei illetve azok prekurzorai, lehetővé teszik azok optimális működését, a kialakult károsodások javulását. A zöldkagylóban glükózamino-glikánok és hialuronsav, a cápaporcban galaktozamino-glikánok vannak (amelyek glükózamino-glikán prekurzorok). Ezek a természetes eredetű poliszacharidok nagy mennyiségű vizet képesek megkötni, ezáltal biztosítják az ízület környéki kötőszövet és a porc rugalmasságát valamint az ízületi folyadék megfelelő viszkozitását, ami a csökkenti a porc kopását. A kondroitin-szulfát a glükózamino-glikánokkal és a hialuronsavval együtt az ízületi porcok mátrixának fő alkotó eleme, az MSM pedig az ízületi kollagén állomány szintézisét segíti elő. Az ízületek regenerálódási képessége nagyon rossz, ezért ezeknek az anyagoknak a pótlása nagyon fontos a funkció megőrzése, illetve javítása érdekében.

A mangán ionok a glükózaminok, és a kondroitin szulfát hatásának kialakulásához szükségesek.

Adagolás:

A Noroflex tablettát a táplálékba keverve alkalmazzuk kúraszerűen, legalább 4–6 héten keresztül. Dózis: 1 tabletta / 10 ttkg, naponta 1x.

Az ízületi porcokban nincsenek vérerek, ezért anyagcseréjük nagyon lassú, a Noroflex tabletta hatóanyagainak bediffundálásához is időre van szükség. Az ízületi funkciókban bekövetkező látható változáshoz ezért legalább 1-2 hetes kezelés szükséges és az adagolást huzamosan kell folytatni.

A kezelés hatására csökken az ízület duzzanata, lerövidül a sérülések gyógyulási ideje, enyhül a fájdalom, javul a mozgás. Kopásos kórképekben nő az ízületi folyadék mennyisége és viszkozitása, javul a porc rugalmassága. A fájdalomcsillapító szerek adagját ennek megfelelően lehet csökkenteni, esetleg elhagyni.

A Noroflex tabletta biztonságos készítmény, mellékhatások nem ismertek.

Csomagolás: 60 tabletta műanyag tartályban.

 
Ajánlott termékünk: BIOGENICPET MOBILITYmobilty

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.