HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

BiogenicPet Immunty szirup: a humán célra használt D-glükánok kedvenceink számára is elérhetők!

A jól ismert Vet-P-Im szirupot mostantól fogva BiogenicPet Immunity néven, táplálékkiegészítő szerként forgalmazza az Alpha-Vet Kft. A termék kutya, macska, vadászgörény és díszmadarak immunrendszerének támogatására szolgál.

A jól ismert Vet-P-Im szirupot mostantól fogva BiogenicPet Immunity néven, táplálékkiegészítő szerként forgalmazza az Alpha-Vet Kft. A termék kutya, macska, vadászgörény és díszmadarak immunrendszerének támogatására szolgál.

Az immunerősítő készítmények sorában a természetes hatóanyag-kivonatok egyre nagyobb teret hódítanak. Ezek közül is kiemelkedő a glükánok szerepe.

A BiogenicPet Immunty szirup orálisan adagolandó immunerősítő készítmény, hatóanyaga BAP-8 (standardizált pleuran kivonat). Ez egy természetes eredetű poliszacharid, béta-D-glükánok komplexét tartalmazza. Forrása a kései laskagomba (Pleurotus ostreatus).

A BAP-8 egymáshoz nagyon hasonló molekulák keverékéből áll, amelyek egymás hatását kiegészítik és szinergista módon erősítik, ezáltal fokozott hatékonyságot biztosítva.

A pleurán modifikálja az immunrendszer sejtes elemeit – makrofágokat, neutrofil granulocitákat, T és B limfocitákat és az NK (természetes ölő) sejteket, így segítve a gyorsabb gyógyulást, megelőzi a recidívát és csökkenti az allergiás hajlamot.

Bizonyított tény, hogy a BiogenicPet Immunty szirup használata során az immunválasz erősödött, a kezelés hatékonysága javult. A klinikai tüneteket, mint például a másodlagos komplikációk kialakulásának számát lecsökkentette, a terápia hatékonysága javult.

A BiogenicPet Immunty szirup íztelen és szagtalan. Mellékhatások nem ismertek, biztonságosan alkalmazható hosszú időn keresztül, akár emelt adagban is. Kiürülése során a vastagbélben glükózzá, és egyéb, nem toxikus anyagokká bomlik le.

Adagolás:

A mellékelt adagolóval – vagy fecskendővel – a szirup táplálékba, ivóvízbe keverhető, vagy közvetlenül az állat szájüregébe is adható. Használat előtt felrázandó!

Adagolás: 2 ml/5 ttkg naponta egyszer.

Csomagolás:

120 ml-es üveg, papírdobozban, adagolópohárral.

Ajánlott termékünk: BIOGENICPET IMMUNTYBIOGENICIM

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.