HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Néhány szó az immunstimulációról

Az immunostimulánsok olyan anyagok, amelyek stimulálják az immunrendszert azáltal, hogy valamely komponensét aktiválják, vagy emelik az aktivitását. Specifikus immunostimulánsok: antigén-specifikus immunválaszt biztosítanak, pl. vakcina vagy valamilyen antigén. Nem-specifikus immunostimuláns: nem antigén specifikusan fokozza az immunválaszt más antigénre, vagy stimulálja az immunrendszer komponenseit antigénspecifitás nélkül....

 

Néhány szó az immunstimulációról

 

Az immunostimulánsok olyan anyagok, amelyek stimulálják az immunrendszert azáltal, hogy valamely komponensét aktiválják, vagy emelik az aktivitását. 

Specifikus immunostimulánsok: antigén-specifikus immunválaszt biztosítanak, pl. vakcina vagy valamilyen antigén. 

Nem-specifikus immunostimuláns: nem antigén specifikusan fokozza az immunválaszt más antigénre, vagy stimulálja az immunrendszer komponenseit antigénspecifitás nélkül.

immunstimuláció

Ez egy kicsit „fából vaskarika”. Mégis számos vegyületről, gyógynövényről, tudományosan igazolták, hogy javítja az ellenálló-képességet, vagy annak bizonyos részeit. Vegyük például a béta-glükánt. A keresőbe beírva: „beta glucan scientific research” két oldalnyi találatot kapunk. Alább ezekből néhány gondolatot emeltünk ki:

Az immunológusok felfedezték, hogy bizonyos veleszületett immunsejtek felszínén található recepropok (dectin-1 és komplement receptor) a felelősek azért, hogy megkössék a beta-glükánokat, így az immunrendszer nem sajátként ismeri fel őket. 

Ez az anyag megnöveli az immunrendszer védelmét a komplement-rendszer aktiválásával, a makrofágok és a természetes ölősejtek funkcióinak aktiválásával. Van antikarcinogén hatásuk is.

A jelenlegi adatok azt mutatják, hogy a beta-glükánok erős immunmodulátorok, hatnak mind a veleszületett, mind az adaptív immunrendszerre. 

A beta-glükánok bakteriális és fungális sejtfalakban megtalálhatóak, ezért úgy gondolják, hogy segít az antimikrobális immunválaszok kiváltásában. ... Ennek következtében a veleszületett és az adaptív immunválasz is modulálható beta-glükán segítségével, és erősíthetik az opszonikus és nem opszonikus fagocitózist. 

Vet-P-Im: bizonyított gyógyhatás a természetes eredetű béta-d-glükánnak köszönhetően!

 
Ajánlott termékünk: BIOGENICPET VITALITYBIOGENICL

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.