HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

VINOP-1.2.1.-21-Pályázati lehetőség állatorvosi rendelők részére, akár 70%os támogatással Featured

Örömmel értesítjük, hogy a VINOP-1.2.1.-21 számú pályázat tervezete szerint 2021. március 1-jétől Önnek is lehetősége nyílik támogatást igényelnie állatorvosi rendelőjének fejlesztése céljából.  A hamarosan megnyíló pályázat tervezete szerint a támogatási kérelem benyújtható IT- és diagnosztikai eszközpark bővítése, korszerűsítése vagy akár állatorvosi rendelő bővítése, fejlesztése céljából.

 Itt a lehetőség, hogy akár 70% pályázati finanszírozással megvalósítsa régóta tervezett rendelői fejlesztését, az AlphaVet segít a megvalósításban!

 

Partnereinknek teljes körű tanácsadást és pályázatírást is biztosítunk!

 

Szeretné tudni, hogy vállalkozása jogosult-e a támogatásra? Töltse ki előzetes igényfelmérő lapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

IGÉNYFELMÉRŐ LAP

 

A TÁMOGATÁS FŐBB FELTÉTELEI

A pályázat benyújtásának feltétele legalább 1 teljes, lezárt üzleti év, melyben kettős könyvvitelt vezetett a mikro-, kis- vagy középvállalkozás, és amely évben az éves átlagos statisztikai állományi létszáma 3 fő volt.

A támogatás összege: minimum 10 millió Ft

A pályázat részleteiről, a benyújtáshoz szükséges dokumentumok listájáról és az elszámolhatóság speciális feltételeiről bővebb információért keresse fel a www.alphavet.hu/vinop_palyazat.pdf oldalt. 

A 2020-as Praxismenedzsment Konferencián ebben a témában előadást tartott a MAPI Zrt. stratégiai igazgatója. A pályázatokkal kapcsolatos tájékoztatást a videóra kattintva megtekintheti!

 

Media

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.