HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Addig is, ameddig az állatorvos kiérkezik! Suispirin: "a sertések Aspirinje".

Ki ne ismerné az Aspirint? Hatóanyaga, az acetilszalicilsav kitűnő láz- és fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő.

Állatgyógyászati megfelelője sertések számára a Suispirin belsőleges por, az AlphaVet új készítménye. Hatóanyaga 100% acetilszalicilsav.
A sertéstartók gyakran azért hívják ki az állatorvost, mert az állat étvágytalan – ez a fertőző betegségeket kísérő lázas állapot egyik velejárója. Ilyenkor természetesen parenterálisan kapja meg a sertés az antibiotikumot és a nonszteroid kezelést. Így kényelmesebb és gyorsabb is.

Az injekció hatására lemegy a láz, és visszatér az étvágy, a gyógyulásig azonban célszerű folytatni a lázcsillapítást és a gyulladáscsökkentő kezelést naponta 2x – erre való a Suispirin.
A Suispirint a kis sertésállományokban a „házipatika” részeként célszerű kéznél tartani a lázas állapotok gyors kezelésére. Kis kiszerelésű, 100 mg tasakok, kétféle méretű adagoló kanállal. A lejárati ideje 5 év, a tasak megbontását követően pedig 6 hónapig felhasználható – ideális az egyedi kezelésre, mert a gazda keverheti be száraztápba, és eteti fel a beteg állattal. Folyékony tápba vagy ivóvízbe nem szabad keverni.

Az adagot az állat tömegétől függően 5-20 dkg száraz tápba keverve kell az állatnak adni, az etetés előtt. 
A pontos adagolást megkönnyíti a gyűjtődobozban található kétféle méretű adagoló kanál: az egyikkel 11 ttkg-ra, a másikkal 75 ttkg-ra való Suispirin mérhető ki. Adagja 30 mg/ttkg naponta kétszer.

Kiszerelés: 10 db 100 grammos tasak gyűjtődobozban, adagoló kanalakkal.

Keresse az Alpha-Vet-nél!

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.