HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Oralade termékcsalád – mikroenterális táplálás és orális folyadékpótlás felsőfokon!

A kisállat praxisban dolgozó állatorvos naponta találkozik a bélgyulladás vagy egyéb okok miatti dehidrációval – ezekre nyújt kétszintű megoldást az Oralade kutyáknak és macskáknak.

Súlyos bélgyulladás esetén a folyadékpótlást az Oralade GI Support oldattal kell kezdeni. Ez a mikroenterális tápláláshoz szükséges, más szóval sejtszinten, közvetlenül a bélcsatornára hatva valósítja meg a bélhám sejtek támogatását, a barrier funkció helyreállítását – erre szolgál a glutamát és glicin tartalom a gyorsan felszívódó izotóniás nátrium és kálium klorid sóoldatban, amely energiaforrásként szőlőcukrot is tartalmaz. A termék kiemelkedő előnye a csirkemáj hidrolizátum ízesítés, ennek köszönhetően az állatok 80%-a spontán is megissza az oldatot – összehasonlító vizsgálatok szerint kb. négyszer akkora mennyiséget, mint amennyit az ivóvízből felvesznek. Amennyiben spontán mégsem akarnának inni, az első 24 órában fecskendőből kell elkezdeni az orális kezelést 0,5 ml/ttkg dózissal, 4 óránként 50%-kal emelve az adagot.

A rehidrációs kezelést az Oralade® Hydrate + hipotóniás itallal folytathatjuk a második naptól, amely a víz, az ásványi anyagok, a glükóz és az optimális hidratálásához szükséges tápanyagok gyors utánpótlására szolgál. A 100%-ban természetes eredetű (csirke) ízesítéssel készült folyadékot a kutya illetve a macska szeretni fogja, és ösztönzi őket arra, hogy szükség esetén szívesen igyanak. A prebiotikus rost GOS+támogatja a bélcsatorna egészségét. Az Oralade Hydrate + nemcsak bélgyulladás, hanem bármilyen egyéb okból megnövekedett folyadékigény vagy csökkent folyadékfelvétel esetén is jó megoldás. Kétféle változatban érhető el, kutyák illetve macskák részére.

Használata ajánlott az alábbi állapotokban is:

  • Mozgatás előtt és után
  • Gyógyulás és stressz esetén
  • Forró időjárás, utazás során
  • Idősebb korban, kölykezéskor, választáskor

Felhasználási útmutató: Az Oralade Hydrate + egy diétás kiegészítő táplálék az akut bélfelszívódási zavarok csökkentésére, folyadékpótlásra. Felhasználásra kész, megfelelő mennyiségű elektrolitot tartalmaz, (nátrium, kálium) és könnyen emészthető cukrokat.

Összetétel: Tisztított víz, dextróz-monohidrát 2,1% nátrium-klorid, kálium-klorid, mononátrium-foszfát, csirkemáj hidrolizátum (aroma), Glicin 0,2% galactooligoszacharid 0,1%
Hypoallergén és gluténmentes: hidrolizált csirkemáj ízesítésű.
Tárolás: Használat előtt felrázandó! Felbontást követően hűtőszekrényben 3 napig, lefagyasztva 12 hónapig megőrzi minőségét. A normál táplálékra való visszatérés után még 1-2 hétig célszerű folytatni a használatát. 

Keresse az Alpha-Vet-nél!

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.