HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

A szívférgesség megelőzésére, az egyetlen moxidektin tartalmú generikus spot-on: Moxiclear

A szívférgesség megelőzésére, az egyetlen moxidektin tartalmú generikus spot-on: Moxiclear széles spektrumú, kombinált parazitaellenes készítmény kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek.

A Moxiclear oldat széles spektrumú, kombinált parazitaellenes készítmény
A Moxiclear hatóanyaga a moxidektin és az imidakloprid. Ez a kombináció számos ektoparazita és fonálféreg faj ellen megbízható kezelési lehetőséget nyújt kutyák, macskák és vadászgörények számára: bolhásság, rühösség, szőrtetvesség, szívférgesség, bőrférgesség, a gyomor-bélcsatorna fonálféreg fertőzések.

A Moxiclear jóváhagyott javallatai kutyákban szélesebbek, mint a hasonló termékeké.
A Moxiclear nemcsak az L3 és L4 stádiumú szívféreg lárvákat pusztítja el, hanem a cirkuláló Dirofilaria immitis alakokat – a mikrofiláriákat is! Ennek a hatásának köszönhetően nemcsak a szívférgesség (érett férgek kialakulásának) megelőzésére használható, hanem az adult alakokkal már megfertőződött kutyákban a fertőzés terjedését is csökkenti, mert alacsonyabb lesz a szúnyogok által továbbvihető lárvák száma az érpályában.

A Moxiclear kutyákban a bőrférgesség gyógykezelésére is használható, nemcsak megelőzésre.
A Moxiclear a kifejlett Dirofilaria repens alakokat is elpusztítja, nemcsak az L3 stádiumú lárvákat, és a cirkuláló Dirofilaria repens mikrofiláriák számát is csökkenti. Ez fontos előnye bőrférgességgel szemben való védekezésben, amely zoonózisként a tulajdonosra is veszélyt jelent.

A Moxiclear hatféle hatáserősségben érhető el.
Külön termék kapható kistestű macskák és vadászgörények, nagytestű macskák, valamint kis-, közepes-, nagy-, illetve óriástestű kutyák számára.

A Moxiclear használata kényelmes, egy hónapos védelmet biztosít.
A Moxicleart az állat bőrére kell csepegtetni a tarkótájékon, illetve a lapockák közötti bőrterületen, hogy az állat ne tudja lenyalogatni.

A Moxiclear biztonságos.
A készítmény 7 hetes kor és 1 kg testtömeg felett biztonsággal alkalmazható. A terápiás adag ötszörösét adva is csak átmeneti mellékhatások jelentkeztek a kísérleti állatokon. Ivermektinre érzékeny skót juhászkutyák is jól tolerálták, ennek ellenére a colli, bobtail és ezek keverékeinek kezelésekor fokozott óvatosság javasolt, a termék lenyalogatását mindenképpen meg kell előzni.
A moxidectin és az imidakloprid nem rendelkezik magzatkárosító hatással, a Moxicleart azonban nem tesztelték vemhes állatokon. Csak az állatorvos által elvégzett előny/kockázat elemzés elvégzése után alkalmazható.

Ne adjon esélyt a Dirofiláriának!

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.