HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Lidobel injekció - a Magyarországon törzskönyvezett lidokain!

Az AlphaVet forgalomba hozta a LidoBel injekciót, amely az egyetlen Magyarországon törzskönyvezett lidokain-hidroklorid hatóanyagú A.U.V. készítmény.

A korábban eseti engedéllyel forgalmazott Lidocainhydrochlorid injekciót a gyártója (a német Belapharma cég) LidoBel injekció néven törzskönyvezte Magyarországon is - ezek után a LidoBel injekciót fogjuk forgalmazni, a Lidocainhydrochlorid eseti engedélyét nem újítjuk meg. 

A két termék azonos, csak a címkéjük különbözik, használati utasításuk is szinte szó szerint megegyezik.

A LidoBel javallata helyi érzéstelenítés a nyálkahártyára cseppentve, infiltrálva, vagy a területet ellátó idegpálya mellé beadva, vezetéses érzéstelenítés formájában. Csatoltam a leírását.

 A LidoBel injekció előnye a humán Lidocainnal szemben, hogy 100 ml-es gumidugós üvegben kapható, bontás után 28 napig használható, míg a humán Lidocainok üveg ampullában érhetők el, a fel nem használt mennyiséget pedig ki kell dobni, felnyitás után nem tárolhatók. 


Mielőtt a szikéhez nyúlna: Lidobel injekció

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.