HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Nemzetközi viszonylatban is meghatározó az Állatorvostudományi Egyetem

2017. február 24-én lezajlott az Állatorvostudományi Egyetem doktorrá avató ünnepsége, amelyen 76 magyar és 73 angol nyelvű állatorvos hallgatónak adták át a diplomát. Prof. Dr. Sótonyi Péter felidézte: az Európában egyedülálló módon, három nyelven (magyarul, angolul, és németül) oktató Állatorvostudományi Egyetem a magyar felsőoktatás egyik legrégebbi hazai és nemzetközi viszonylatban is meghatározó intézménye. Az itt zajló munkát ismerték el az idén az egyetemnek adományozott Magyar Örökség Díjjal.

Az Állatorvostudományi Egyetemen folyó kemény és eredményes tevékenységet ismerték el azzal is, hogy az intézmény Európában a 97 állatorvos képző intézmény közül hetedikként elnyerte a teljes akkreditációt. A magyar kormány is honorálta a magas színvonalú oktató, kutató és tudományos munkát, amikor 2015-ben törvényileg tette lehetővé, hogy tavaly év közepétől ismét önálló intézményként működjön az Állatorvostudományi Egyetem – mondta a rektor.

Az ünnepség keretein belül Balogh Zoltán miniszter úr az Állatorvostudományi Egyetem konzisztóriumába a 2016. december 1. napjától 2021. november 30. napjáig terjedő időszakra 3 új tagot delegált, köztük Dr. Móré Attilát, az Alpha Holding elnökét. Állami felsőoktatási intézményben az intézmény stratégiai döntéseinek megalapozása, valamint a gazdálkodási tevékenység szakmai támogatása és ellenőrzése céljából működik a konzisztórium, melynek tagjai a rektor, a kancellár és a három minisztérium által delegált tag.

A megbízóleveleket Dr. Solti Péter, miniszteri biztos úr adta át az új tagoknak.

https://www.youtube.com/watch?v=fmQwXcCkWb8

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.