HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Lombik borjak az inkubátorból

A szarvasmarha szaporításában alkalmazott korszerű biotechnikai módszerek napjainkban kulcsfontosságú szerepet játszanak a tej- és húshasznú állományok genetikai előrehaladásának fejlesztésében, továbbá a kimagasló genetikai értékű donor egyedektől nyerhető ivadékszám növelésében.

Lehetőség az antibiotikumok kiváltására

Bronchimax hazai kipróbálási eredmények.

Regisztrálj a PMK-ra! 4 nap, 26 előadó, 23 előadás, közel 18 óra tudásanyag!

Zseniális hírünk van számodra!  A Praxismenedzsment Konferenciát 2020-ban is megrendezzük, ám ezúttal ONLINE az otthonodban!

Antibiotikumos méhtabletta kiváltása gyógyhatású Uraksha készítménnyel, jelentős költségmegtakarítás!

Interjú Kapusi Csabával, A ZM-Nagisz Kft. szerepi Középér Major ügyvezető igazgatójával az Uraksha méhtabletta sikeres alkalmazásáról.

Rakjuk össze a mozaikot! Laboratóriumi esetismertetés

A beteg adatai: 9 hónapos leopárd gekkó (Eublepharis macularius).

Gondolatok a „gyors” vizsgálómódszerekről

Tökéletes vizsgálati módszer nincs. Ez az oka annak, hogy a módszereket validálni kell, teljesítményüket fel kell mérni, amennyiben megfelelő minőségű és ellenőrizhető eredményeket szeretnénk.

Alpha-Vet Kft. is Magyarország kiemelt exportőr partnere lett

A magyar kormány által alapított Kiemelt Exportőr Partnerségi Programhoz csatlakozott az Alpha-Vet Kft. Az erről szóló megállapodást Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Málits József, vállalatunk ügyvezetője írta alá. A Kiemelt Exportőr Partnerségi Program (KEPP) egy kifejezetten magyar..

„Antibiotikum mentesen” - baromfinevelés Clostat probiotikummal

Napjainkban egyre inkább elterjedt a baromfitartók körében az a szándék, hogy a nevelés során antibiotikumot csak probléma esetén használjanak, ne prevenciós célzattal.

A vakcinázás immunológiája röviden 2. rész

A gazdaszervezet sejtjeitől függetlenül létező mikroorganizmus a gombák és a baktériumok többsége. Ezen kórokozók fertőzése esetében az immunválasz elősorban humorális útra terelődik.

Felmérés a magyarországi állatorvosok mentálhigiéniai állapotáról

Felmérés a magyarországi állatorvosok mentálhigiéniai állapotáról különös tekintettel a munkahelyi pozíció és a kiégés tüneteinek összefüggéseire.

Laboratóriumi esetismertetés

A beteg adatai: 4 éves, tojó nimfapapagáj (Nymphicus hollandicus). Kórelőzmény: A fej bal oldali felén 2 hete kezdődő és fokozatosan nagyobbodó duzzanat.

Új, állatjólléti ágazatunk igazgatója, Dr. Végh Ákos bemutatkozása

1997 decemberében szereztem diplomát az Állatorvostudományi Egyetemen, Budapesten. 2001-ben járványtani és állategészségügyi igazgatástani szakállatorvos lettem. PhD dolgozatomat 2016-ban védtem meg.

Új Tapasztalatok az Uppetapol felhasználásával kapcsolatban

A szarvasmarhatartás legnagyobb költségtétele a takarmányozás, ugyanakkor a kellő szintű tej- és hústermelés a genetika mellett döntően a szakszerű táplálóanyag ellátás függvénye.

Norovit Amino Forte alkalmazásának megtérülése az itatásos borjúnevelésben

A szarvasmarha tejelő ágazatában már az itatásos borjúneveléssel elkezdjük megalapozni állataink élet-teljesítményét. Ebben a szakaszban fontos, hogy a borjú a lehető legjobban gyarapodjon, fejlődjön.

Dr. Csikós Kata: Praxisvezetés női szemmel

Több helyen dolgoztam, nem kis emberek mellett, de egy térdműtét után lábadozva megfordult a fejemben, hogy ezt az egész állatorvoslást itt kellene hagyni.

1. oldal / 3

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.