HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

BiogenicPet tabletta – vitalitás a természet erejével

A BiogenicPet Small és Large tabletta vény nélkül kapható készítmény kutyák részére. A BiogenicPET tabletta fő hatóanyaga a Humanofort® (HF) néven ismert, humán területen is használt, gyógyszerkönyvi minőségű, tisztított és standardizált csirkeembrió kivonat. Emellett szelént és E-vitamint tartalmaz. A Humanofort növekedési faktorok keveréke, többek között FGF (fibroblast growth factor), NGF (nerve growth factor), EGF (epidermal growth factor), CTGF (connective tissue growth factor) és IGF-1, IGF-2 (insulin-like growth factor-1,2). Ezek a növekedési faktorok a természetes regeneráció serkentésével hatnak a szervezetre. Az elvégzett klinikai vizsgálatok eredménye alapján jóváhagyott javallatai az alábbiak:...

 

 BiogenicPet tabletta– vitalitás a természet erejével

 

A BiogenicPet Small és Large tabletta vény nélkül kapható készítmény kutyák részére.

A BiogenicPET tabletta fő hatóanyaga a Humanofort® (HF) néven ismert, humán területen is használt, gyógyszerkönyvi minőségű, tisztított és standardizált csirkeembrió kivonat. Emellett szelént és E-vitamint tartalmaz.

4693ba70fe7ccf8c5461d5f42e16af89 L

A Humanofort növekedési faktorok keveréke, többek között FGF (fibroblast growth factor), NGF (nerve growth factor), EGF (epidermal growth factor), CTGF (connective tissue growth factor) és IGF-1, IGF-2 (insulin-like growth factor-1,2).

Ezek a növekedési faktorok a természetes regeneráció serkentésével hatnak a szervezetre. Az elvégzett klinikai vizsgálatok eredménye alapján jóváhagyott javallatai az alábbiak:

– Idős állatok és/vagy krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedésekben szenvedő állatok kezelésének kiegészítésére;

– bármilyen korú állat esetében a bőrregeneráció segítésére, szőrhullás, szőrnövekedési zavarok kiegészítő kezelésére;

–A sejtszintű és a környezeti stressz által okozott kedvezőtlen élettani hatások kiküszöbölésére;

– A gyógykezelés során alkalmazott szteroid és nem szteroid típusú gyulladáscsökkentők kedvezőtlen mellékhatásainak kiegészítő kezelésére.

Hazai tapasztalatok alapján általában kéthetes kezelés után az állat élénkebb, játékosabb lesz, szőrzetének állapota szemlátomást javul. Ízületi problémák esetén a mozgászavar enyhül, egyes visszajelzések szerint az alkalmazott gyulladáscsökkentők adagja csökkenthető.

 Adagolás:

– 1-25 ttkg közt: naponta 2x1 tabletta BiogenicPET SMALL

– 25 ttkg felett: naponta 2x1 tabletta BiogenicPET LARGE

A készítményt kúraszerűen kell alkalmazni, legalább egy hónap időtartamig – de folyamatosan is alkalmazható.

Ellenjavallatok és mellékhatások nem ismeretesek, bármely életkorban használható.

Kiszerelés: 60 tabletta műanyag konténerben, faltkartonban.

 
Ajánlott termékünk: BIOGENICPET VITALITYBIOGENICL

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.