HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Biogenic Pet Vitality: úgy javítja a mozgásszervi tüneteket, hogy közben csökkenti a gyulladáscsökkentők mellékhatásait!

A krónikus, fájdalommal járó mozgásszervi betegségek kezelésében központi szerepet játszanak a non-szteroid és szteroid gyulladáscsökkentők, de a hatékony fájdalom,– és gyulladáscsökkentő hatás mellett számolnunk kell a gyomor-bél nyálkahártyára kifejtett káros hatással is. A Biogenic Pet Vitality különleges termék a palettán: a kezelés bizonyítottan javítja a mozgásszervi tüneteket, de közben csökkenti (!) az egyidejűleg alkalmazott gyulladáscsökkentő kezelés ulcerogén hatását is. A Biogenic Pet Vitality gyomorvédő hatását kísérletes modellben bizonyították: hatóanyaga gátolta az aszpirin (acetilszalicilsav) által okozott sejthalált, és jelentősen növelte az osztódó sejtek számát bélhám szövettenyészetben....

 

 Biogenic Pet Vitality: úgy javítja a mozgásszervi tüneteket, hogy közben csökkenti a gyulladáscsökkentők mellékhatásait!

 

A krónikus, fájdalommal járó mozgásszervi betegségek kezelésében központi szerepet játszanak a non-szteroid és szteroid gyulladáscsökkentők, de a hatékony fájdalom,– és gyulladáscsökkentő hatás mellett számolnunk kell a gyomor-bél nyálkahártyára kifejtett káros hatással is.

A Biogenic Pet Vitality különleges termék a palettán: a kezelés bizonyítottan javítja a mozgásszervi tüneteket, de közben csökkenti (!) az egyidejűleg alkalmazott gyulladáscsökkentő kezelés ulcerogén hatását is.

kutya fut

A Biogenic Pet Vitality gyomorvédő hatását kísérletes modellben bizonyították: hatóanyaga gátolta az aszpirin (acetilszalicilsav) által okozott sejthalált, és jelentősen növelte az osztódó sejtek számát bélhám szövettenyészetben. 

Az acetilszalicilsav hatékony gyulladáscsökkentő, de jelentős a nyálkahártya károsító hatása is (kutyákban éppen emiatt nem szabad alkalmazni), tehát ezek az adatok egyértelműen alátámasztják a Biogenic Pet Vitality enteroprotektív hatását.

 A BiogenicPet Vitality kezelés a fentiek alapján feltétlenül szükséges, ha a kutya:

  1. Hagyományos nonszteroid (NSAID) kezelésben részesül – karprofen, ketoprofen, flunixin, metamizol, meloxicam vagy tolfenamin sav. Kontrollált vizsgálatok alapján 28 napos non-szteroid kezelés egészséges kutyák 71 százalékában okoz gyomor– illetve vékonybél léziót, amelyet célszerű megelőzni. 
  2. 2.Kortikoszteroid kezelésben részesül – prednizolon, metilprednizolon, fenilbutazon, dexametazon, triamcinolon, stb. Porckorong sérülés miatt kortikoszteroid kezelésben részesülő kutyák 76 százalékában mutattak ki gasztrointesztinális károsodást, ami ugyancsak jelzi a probléma fontosságát. 

A BiogenicPet Vitality jóváhagyott indikációja a szteroid és nem szteroid típusú gyulladáscsökkentők okozta kedvezőtlen mellékhatások kiegészítő kezelése – ami fenti gyakoriságok ismeretében indokolttá teszi a gyulladáscsökkentő kezelés kiegészítését a készítménnyel.

 Hivatkozások:

  1. Humanofort effect on apoptosis on IEC-18 cell culture (Biogenic Pet Vitality regisztrációs dokumentáció)
  2. Journal of Small Animal Practice Volume 39, Issue 9, pages 421–424, September 1998
  3. Journal of Veterinary Internal Medicine Volume 14, Issue 1, pages 33–36, January 2000
 
Ajánlott termékünk: BIOGENICPET VITALITYBIOGENICL

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.