HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Beköszöntött a tél – de elég-e egy kutyabunda kedvenceink egészségének megóvására?

Magyarországon az idézetben szereplő idilli kép nem általános: a magasabb hegyek kivételével csak rövid időszakokra fedi hó a téli tájat. A tél azonban – akár van hó, akár nincsen – jelentős megterhelést jelent kisállataink számára, akkor is, ha az állat viselkedése nem változik meg látványosan a séták során. A téli középhőmérséklet kb. 20°C-kal alacsonyabb mint a nyári, erre fel kell készíteni kedvenceinket. A szabadban tartott kutyák és macskák téli bundát növesztenek, és megnövekszik a táplálékfelvételük a hőszigetelést szolgáló bőralatti zsírszövet megvastagodásának érdekében. A jó minőségű táplálás mellett ehhez szükség van a kiegyensúlyozott mikroelem pótlásra is, amelyet a Minera cseppekkel egyszerűen meg tudunk oldani: egy csepp/ttkg....

 

 

Beköszöntött a tél – de elég-e egy kutyabunda kedvenceink egészségének megóvására?

 

Magyarországon az idézetben szereplő idilli kép nem általános: a magasabb hegyek kivételével csak rövid időszakokra fedi hó a téli tájat. A tél azonban – akár van hó, akár nincsen – jelentős megterhelést jelent kisállataink számára, akkor is, ha az állat viselkedése nem változik meg látványosan a séták során. A téli középhőmérséklet kb. 20°C-kal alacsonyabb mint a nyári, erre fel kell készíteni kedvenceinket.

bekoszontott a tel

A szabadban tartott kutyák és macskák téli bundát növesztenek, és megnövekszik a táplálékfelvételük a hőszigetelést szolgáló bőralatti zsírszövet megvastagodásának érdekében. A jó minőségű táplálás mellett ehhez szükség van a kiegyensúlyozott mikroelem pótlásra is, amelyet a Minera cseppekkel egyszerűen meg tudunk oldani: egy csepp/ttkg.
A Minera cseppek látványosan javítják az állat általános kondícióját, elősegítik a táplálék értékesülését, hiszen a bevitt 11 féle nyomelem testszerte számos enzim működéséhez szükséges. A kezelés során látható változás világosan rámutat arra, hogy kedvencünknek akkor is nagyon hasznos a nyomelem pótlás, ha egyébként teljesen egészségesnek látszik.

További segítséget tudunk biztosítani a kellően dús téli bunda növesztéséhez, ha a kutyánknak BiogenicPet Vitality tablettát is adunk. A BiogenicPet Vitality tabletta placebo kontrollált klinikai vizsgálatokban is bizonyítottan serkentette a szőr növekedését. A vizsgálatot végző egyik állatorvos személyes közlése alapján a vizsgálatban részt vevő kutyákról már a rendelőbe való belépés pillanatában látni lehetett, hogy BiogenicPet Vitality tablettát kapott-e, vagy placebót, annyira látványos volt a BiogenicPet Vitality hatása.

Általános tapasztalat, hogy az idősebb kutyákat megviseli a téli időszak. Ők eleve is nehezebben mozognak, gyakoribbak a mozgásszervi, reumatikus illetve artrózisos elváltozások, amelyek télen súlyosbodnak. Ennek hátterében az áll, hogy a téli hidegben való sétáltatáskor az akrális részek fokozottan lehűlnek, vérellátásuk csökken, ami önmagában is kóroki tényező az ízületi megbetegedések kialakulásában.

Az ízületek működését közvetlenül is javíthatjuk a BiogenicPet tabletta adagolásával. A BiogenicPet tabletta a sokféle növekedési hormont tartalmazó hatóanyagának köszönhetően elősegíti a kopott, gyulladt ízületek regenerációját, csökkenti a fájdalmat, emellett az állat általános vitalitását is javítja, visszahozza korábbi játékosságát, mozgékonyságát.

Nemcsak az állatoknál, hanem az embereknél is gyakran felmerül a kérdés: Miért több a fertőzéses megbetegedések száma télen, mint nyáron?

Mindenekelőtt tisztáznunk kell: a hideghatás önmagában nem betegség, hanem csak kóroki tényező. A „megfázás” hátterében mindig valamilyen kórokozó: vírus, illetve bakteriális fertőzés áll.

A lakásban tartott kutya télen is ugyanannyi időt szeretne a szabadban tölteni sétálással mint nyáron, de ez a szervezetére nézve jelentős többlet terhelést jelent.

Belégzés során a felső légutak melegítik fel a tüdőbe jutó levegőt, hogy az alveolusokban kellően hatékony legyen a gázcsere. Ennek viszont ára van: a felső légutak nyálkahártyája lehűl, váladéktermelésük fokozódik, és összességében fogékonyabbá válnak a fertőzésekkel szemben.
Ráadásul a kutya szereti enni a havat, ami a tápcsatorna felső szakaszában a légutakhoz hasonló negatív hatást fejt ki az ellenállóképességre.

Végeredmény: a téli időszakban kutyákban és macskákban egyaránt gyakoribbak a fertőző betegségek. A megfelelő vakcinázás mellett jelentősen javíthatjuk kedvenceink immunstátuszát a VET-P-IM szirup adagolásával. A VET-P-IM szirup serkenti a szervezet természetes védekező reakcióját és támogatja az állatok védekező mechanizmusát. Az immunrendszer fontos sejtjeit aktiválja, főként makrofágokat, a neutrofil granulocitákat és a természetes ölő (NK) sejteket.

Készüljünk fel a télre, előzzük meg a betegségeket:

BiogenicPet Vitality: Fokozott vitalitás, dúsabb szőrzet és javuló ízületi funkciók!

Minera cseppek: nyomelem pótlás a szervezet egészének jobb működéséért!

VET-P-IM: az immunrendszer támogatására a fertőzések kivédéséért!

 
Ajánlott termékünk: MINERA CSEPPEKMINERAK

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.