HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Adható-e a BiogenicPet Vitality tabletta kutyáknak a szokványos porcvédő készítményekkel közösen?

Tegnap felhívott egy kutyatulajdonos, hogy milyen készítményt javasolok a porckorongsérv miatt hátsóvégtagi paresisben szenvedő idős tacskója számára? Kutyák számára is elérhetők különböző porcvédő készítmények, amelyek a humán használatra kifejlesztett gyógyszerekhez hasonlóan kombinációban tartalmazzák az ízületek felépítéséhez szükséges anyagokat – glükózamin, kondroitin-szulfát, metil-szulfonil-metán (MSN), hialuronsav, Ca, stb. Ezek forrása számos készítményben természetes eredetű, pl. zöldkagyló-kivonat, vagy a cápaporc, csontörlemény, ill. egyéb....

 

 Adható-e a BiogenicPet Vitality tabletta kutyáknak a szokványos porcvédő készítményekkel közösen?

 

Tegnap felhívott egy kutyatulajdonos, hogy milyen készítményt javasolok a porckorongsérv miatt hátsóvégtagi paresisben szenvedő idős tacskója számára?

Kutyák számára is elérhetők különböző porcvédő készítmények, amelyek a humán használatra kifejlesztett gyógyszerekhez hasonlóan kombinációban tartalmazzák az ízületek felépítéséhez szükséges anyagokat – glükózamin, kondroitin-szulfát, metil-szulfonil-metán (MSN), hialuronsav, Ca, stb. Ezek forrása számos készítményben természetes eredetű, pl. zöldkagyló-kivonat, vagy a cápaporc, csontörlemény, ill. egyéb.

1233

Az illető hölgy már kiválasztott egy kombinált porcvédő készítményt a széles választékból, de az elért eredménnyel nem volt teljesen elégedett. A konkrét kérdése az volt felém, hogy az említett porcvédő készítmény mellé adhatja– e a BiogenicPet Vitality tablettát, amely szintén nagyon jó hatású a mozgásszervi panaszokra.

A válasz igen, ugyanis a BiogenicPet Vitality támadáspontja egészen más, mint a többi porcvédő készítményé. A BiogenicPet Vitality tojásból izolált sokféle növekedési faktort tartalmaz – Humanofort® néven – amelyek a szervezet természetes regenerációs kapacitását, a rendelkezésre álló alkotóelemek porcba való beépülését segítik elő. A BiogenicPet Vitality tehát az egyéb porcvédő készítményekkel nem lép toxikus interakcióba, hanem éppen ellenkezőleg, azok hatékonyságát fokozza.

 
Ajánlott termékünk: BIOGENICPET VITALITYBIOGENICL

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.