HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Biogenic Pet Digestion kutyáknak és macskáknak – a hasmenés ellenszere

A Biogenic Pet Digestion paszta termékcsalád tagjai természetes eredetű készítmények, a kutyák és a macskák hasmenésének kiegészítő kezelésére szolgálnak. Hatóanyagaik a tőzegből kivont huminsavak, emellett tartalmaznak ásványi anyagokat – kalciumot, foszfort, magnéziumot és vasat is. A huminsavak a tőzeg érésekor képződő polimer vegyületek, amelyek komplex kötéseket képeznek az ásványi anyagokkal, ezáltal azok feszívódását hatékonyabbá teszik. Nagy fajlagos felületük és kémiai szerkezetük révén megkötik és kiürítik a szervezetbe került toxikus anyagokat és szabályozzák a bélflóra működését. A huminsavaknak emellett antimikrobás, immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatását is leírták. E komplex hatás révén a Biogenic Pet Digestion paszta hatékony kiegészítője a hasmenéses betegségeknek. A Biogenic Pet Digestion pasztát 15 ml-es előretöltött, adagológyűrűvel ellátott fecskendőben forgalmazzuk....

 

 Biogenic Pet Digestion kutyáknak és macskáknak – a hasmenés ellenszere

 

A Biogenic Pet Digestion paszta termékcsalád tagjai természetes eredetű készítmények, a kutyák és a macskák hasmenésének kiegészítő kezelésére szolgálnak. Hatóanyagaik a tőzegből kivont huminsavak, emellett tartalmaznak ásványi anyagokat – kalciumot, foszfort, magnéziumot és vasat is.

A huminsavak a tőzeg érésekor képződő polimer vegyületek, amelyek komplex kötéseket képeznek az ásványi anyagokkal, ezáltal azok feszívódását hatékonyabbá teszik. Nagy fajlagos felületük és kémiai szerkezetük révén megkötik és kiürítik a szervezetbe került toxikus anyagokat és szabályozzák a bélflóra működését. A huminsavaknak emellett antimikrobás, immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatását is leírták. E komplex hatás révén a Biogenic Pet Digestion paszta hatékony kiegészítője a hasmenéses betegségeknek.

A Biogenic Pet Digestion pasztát 15 ml-es előretöltött, adagológyűrűvel ellátott fecskendőben forgalmazzuk.

A Biogenic Pet Digestion paszta adagolása kutyáknak:digestion

Enyhe tünetek esetén az adag 0,1 ml testtömeg kilogrammonként naponta kétszer (reggel és este) a tünetek megszűnéséig, de legalább 3-4 napig. A kezelés alatt bőséges ivóvíz biztosítása ajánlott.

Hasmenéses, étvágytalan, legyengült kutyák kezelésének kiegészítésére: 0,2 ml /testtömeg kilogramm naponta 2x. (Pl. egy10 kg súlyú kutyának 2x2 ml.) A kezelést a tünetek megszűnéséig, de legalább 5-7 napig kell folytatni. A kezelés alatt bőséges ivóvíz biztosítása ajánlott.

A kívánt adagot a dugattyún lévő adagoló gyűrű elcsavarásával tudjuk beállítani a fecskendőn. A zárókupak levétele után a pasztát a foghíjas szélen keresztül juttatjuk be az állat szájüregébe.

 

A Biogenic Pet Digestion adagolása macskáknak:

Enyhe tünetek esetén 2 kg-os macskának 1 ml naponta egyszer (reggel vagy este) a tünetek megszűnéséig, de legalább 3-4 napig. Az alkalmazás során bőséges ivóvíz biztosítása ajánlott.

Hasmenéses, étvágytalan, legyengült macskák kezelésének kiegészítésére 2 kg-os macskának 2 ml a tünetek megjelenésétől számítva naponta egyszer, (reggel vagy este) a tünetek megszűnéséig, de legalább 5-7 napig.

 
Ajánlott termékünk: BIOGENICPET DIGESTIONBIOG

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.