HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Adható-e a Biogenic Pet Vitality daganatos kutyáknak?

Ahogy korábban is írtuk, a Biogenic Pet Vitality tabletta (korábbi nevén Biogenic Pet tbl.) fő hatóanyaga a tyúktojásból kivont növekedési faktorok keveréke. Ezek hatékonyan támogatják a szervezet spontán regenerációs képességét, ilyen módon segítenek az ízületi  és bőr / szőr problémák javításában, a bélrendszeri károsodások kivédésében, emellett általános vitalizáló hatásuk is van. Felmerül viszont a kérdés, hogy mi a helyzet a daganatos kutyákkal? Létezik ugyanis olyan elmélet, amely szerint a növekedési faktorok a daganatok növekedését is elősegíthetik, ezért ilyen állapotokban kerülendő a használatuk....

 

Adható-e a Biogenic Pet Vitality daganatos kutyáknak?

 

Ahogy korábban is írtuk, a Biogenic Pet Vitality tabletta (korábbi nevén Biogenic Pet tbl.) fő hatóanyaga a tyúktojásból kivont növekedési faktorok keveréke. Ezek hatékonyan támogatják a szervezet spontán regenerációs képességét, ilyen módon segítenek az ízületi  és bőr / szőr problémák javításában, a bélrendszeri károsodások kivédésében, emellett általános vitalizáló hatásuk is van.

daganatos kutya 2

Felmerül viszont a kérdés, hogy mi a helyzet a daganatos kutyákkal? Létezik ugyanis olyan elmélet, amely szerint a növekedési faktorok a daganatok növekedését is elősegíthetik, ezért ilyen állapotokban kerülendő a használatuk.

Erre az a válasz, hogy a Biogenic Pet Vitalityben található növekedési faktorok között szerepel a tumor nekrózis faktor (TNF) is, amely gátolja a daganatos sejtek növekedését. Kimondható tehát, hogy a Biogenic Pet Vitality nem fogja serkenteni a tumorok növekedését, előnyös viszont a szervezet általános állapotának javításával a daganatokkal szembeni harcban, amennyiben a terápia kiegészítésként ezt is megkapja a beteg.

 
Ajánlott termékünk: BIOGENICPET VITALITYBIOGENICL

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.