HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Fertőző kevésvérűség és más fertőző betegségek

Szeretettel meghívunk a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a Magyar Lógyógyász Állatorvosok Egyesületének közös munkacsoportja szervezésében rendezett kerekasztal beszélgetésre, melyet 2016. február 12-én, pénteken a NÉBIH Állategészségügyi Diagnosztikai Igazgatóság Tábornok utca 2. "B" épületi előadó termében tartunk. A rendezvény célja a hazai lóállományok fertőző betegségekkel szembeni hatékonyabb védekezésének kialakítása, melyhez a lovas ágazat minden képviselőjének együttes munkájára szükség van. A kerekasztal beszélgetést megelőző előadások között elhangzik Prof. Josh Slater (PhD BVM&S, Royal Veterinary College, University of London) ..

Szeretettel meghívunk a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a Magyar Lógyógyász Állatorvosok Egyesületének közös munkacsoportja szervezésében rendezett kerekasztal beszélgetésre, melyet 2016. február 12-én, pénteken a NÉBIH Állategészségügyi Diagnosztikai Igazgatóság Tábornok utca 2. "B" épületi előadó termében tartunk.

A rendezvény célja a hazai lóállományok fertőző betegségekkel szembeni hatékonyabb védekezésének kialakítása, melyhez a lovas ágazat minden képviselőjének együttes munkájára szükség van. 

A kerekasztal beszélgetést megelőző előadások között elhangzik Prof. Josh Slater (PhD BVM&S, Royal Veterinary College, University of London) átfogó tájékoztatása is, aki a fertőző kevésvérűség első írországi megjelenését követő járványügyi nyomozás vezetője és a betegséget felszámoló munkacsoport tagja. Tájékoztatást adna nekünk az európai járványügyi helyzetről, a kontinenst jövőben veszélyeztető lóbetegségekről, valamint a fertőző kevésvérűség jogi szabályozásáról az Unióban. Megszólalnak a hazai diagnosztikai laboratórium képviselői, valamint a ló azonosítás és a lóútlevél kiadásáról is szó lesz. Kiemelt előadó:

Prof. Josh Slater, PhD, dipl. ECEIM, Royal Veterinary College, UK 

Elnöke volt a BEVA-nak, FEEVA-nak és az ECEIM-nek. 

Angol nyelvű előadásaihoz szinkrontolmácsolás biztosított. 

A rendezvényre előzetes regisztráció szükséges, mely hamarosan megkezdődik az MLGYÁE honlapján.

A részvételi díj: 9000 Ft. 


A cél, hogy a hazai lovas élet képviselői közös összefogással dolgozzák ki a lovainkat védő járványügyi rendszert. Ehhez minden lógyógyász előre mutató véleményére szükségünk van, megjelenésetekre feltétlenül számítunk. 

Szeretettel várunk mindenkit! 

Írta: Bába András

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.