HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

A kisállatokkal foglalkozó állatorvosok rendszeresen hajtanak végre kisebb-nagyobb sebészeti beavatkozásokat, és látnak el különböző hámsérüléseket. A kezelések során sok az elvégzendő teendő:

A kezelések során sok az elvégzendő teendő: A műtéti terület előkészítése hagyományosan a szőr leborotválásából és a bőr fertőtlenítéséből állt – de jelenleg már természetes elvárás a műtéti terület fóliával való izolálása is. A fóliát természetesen rögzíteni kell a bőrfelületen, erre nyújt kényelmes és egyszerű megoldást az Alpha-Adhesive spray. A sikeres műtétet követően meg kell akadályoznunk, hogy az állat leszedje a kötést, hozzáférjen a sebhez, nyalogatásával elfertőzze, vagy kiszedje a varratokat. Az Alpha-Bitter spray a kötésre vagy a kezelt területre permetezve elveszi a jószág kedvét az érintett rész nyalogatásától, ugyanakkor szükségtelenné teszi a gallér használatát....

 

 A kisállatokkal foglalkozó állatorvosok rendszeresen hajtanak végre

kisebb-nagyobb sebészeti beavatkozásokat, és látnak el különböző hámsérüléseket.

 

A kezelések során sok az elvégzendő teendő:

A műtéti terület előkészítése hagyományosan a szőr leborotválásából és a bőr fertőtlenítéséből állt – de jelenleg már természetes elvárás a műtéti terület fóliával való izolálása is. A fóliát természetesen rögzíteni kell a bőrfelületen, erre nyújt kényelmes és egyszerű megoldást az Alpha-Adhesive spray.

A sikeres műtétet követően meg kell akadályoznunk, hogy az állat leszedje a kötést, hozzáférjen a sebhez, nyalogatásával elfertőzze, vagy kiszedje a varratokat. Az Alpha-Bitter spray a kötésre vagy a kezelt területre permetezve elveszi a jószág kedvét az érintett rész nyalogatásától, ugyanakkor szükségtelenné teszi a gallér használatát.

kutya féregtelenítés

Horzsolásos bőrsérülések, gyulladt bőrfelületek kezelésekor indokolt valamilyen adsztringens alkalmazása, hogy csökkentsük a seb váladékozását. Az Alpha-Zincoxide spray szárítja a sebet, megakadályozza a kötszerek vagy a feltett gipszkötés beleragadását a sebbe.

Felszíni hámsérülések befedésére nyújt megoldást az Alpha alumínium spray. Védi a sérült területet, elősegíti a regenerációt. Hatóanyaga mikronizált alumínium, naponta többször is alkalmazható.

Alpha spray család – komplex, sokoldalú megoldás a sebkezelésre!

 

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.