HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

AlphaDerm Plus spray a napi praxisban – gyakorló kollégák tapasztalatai a készítménnyel

Köztudomású, hogy egy gyógyszerkészítménnyel kapcsolatos adatgyűjtés nem ér véget a törzskönyvezéssel. Az újonnan bevezetett készítménnyel kapcsolatosan a cégek nemcsak a mellékhatásokat gyűjtik, hanem a terápiás tapasztalatokat is.Az AlphaDerm Plus spray bevezetés alatt álló készítmény, kollégák jelentős része még csak most kezdi kipróbálni – de egye többen vannak, akik már érdemi tapasztalatokkal is rendelkeznek vele kapcsolatban. Ezek közül osztunk meg néhányat kedves Olvasóinkkal....

 

 AlphaDerm Plus spray a napi praxisban

– gyakorló kollégák tapasztalatai a készítménnyel

 

Köztudomású, hogy egy gyógyszerkészítménnyel kapcsolatos adatgyűjtés nem ér véget a törzskönyvezéssel. Az újonnan bevezetett készítménnyel kapcsolatosan a cégek nemcsak a mellékhatásokat gyűjtik, hanem a terápiás tapasztalatokat is.

Az AlphaDerm Plus spray bevezetés alatt álló készítmény, kollégák jelentős része még csak most kezdi kipróbálni – de egye többen vannak, akik már érdemi tapasztalatokkal is rendelkeznek vele kapcsolatban. Ezek közül osztunk meg néhányat kedves Olvasóinkkal.

alphaderm spray

Dr. Rőber Edina, Veszprém: Eddig három betegen alkalmaztam – többek között a saját kutyámon is. A készítmény hatása rendkívül látványos, az egyik esetben néhány nap alatt meggyógyult a seb, a másik esetben 10 napos kezelésre volt szükség. A harmadik esetben a tulajdonos kezelte a kutyát, visszajelzés nem érkezett, tehát valószínűleg elégedett volt az eredménnyel.

Dr. Kovács Sándor, Tiszabercel: Számos esetben használtam, bakteriális és gombás felülfertőzések esetén. Minden esetben látványos javulást tapasztaltam, gyakran már néhány napos kezelést követően is. Ezt azért is állíthatom, mert amennyiben az állattartó végzi a kezelést, mindig visszamegyek néhány nap múlva, és ellenőrzöm a beteg állapotát.

Dr. Pelbát József, Dombóvár: Néhány esetben alkalmaztam, a kezelést az állattulajdonosok végezték. Eddig egyetlen esetben sem hozták vissza az állatot, nem reklamáltak, amely arra utal, hogy elégedettek voltak a készítmény hatékonyságával.

Dr. Kovács Attila, Miskolc: Több esetben is alkalmaztam, felülfertőzött, gennyes bőrgyulladásokban, pyodermákban. A készítmény nagyon jól működik, meg vagyok elégedve a tapasztalt terápiás hatással.

Dr Vecsera Ervin, Tapolca: A készítmény jól bevált. Külön előnyének tartom, hogy nem hajtógázas, hanem pumpás. A hajtógázas aeroszolok sziszegésétől a kutyák nagyon félnek, az AlphaDerm spray viszont csendes, jól tűrik az állatok a kezelést.

Dr. Keleti Zoltán, Vértesszőlős: Jó pár betegnél használtam, a kezelést a tulajdonosok végzik. Eddig még senki nem hozta vissza a kutyáját, nem volt rá panasz, ami egyértelműen jelzi, hogy megfelelő a klinikai hatékonysága.

Dr. Zayzon Gábor, Izsák: körülbelül 10 kutyánál használtam, rendkívül gyors a hatása, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nemvárt hatást egy esetben tapasztaltam, de nem biztos, hogy a termék hatására alakult ki: az egyik állatban a kezelés alatt túlérzékenységi reakció jelentkezett, testszerte allergiás bőrtünetek alakultak ki. Javasoltam a tulajnak, hogy szakítsa meg a kezelést, és a tünetek elmúltával próbálja meg újra kezdeni, hogy megállapítsuk, van-e ok-okozati összefüggés? A végeredményt nem tudom, mert azóta nem jelentkezett a tulajdonos.

Dr. Boa László, Nagykanizsa: Különböző típusú bőrgyulladásokban használtam az AlphaDerm plus sprayt, ahol bakteriális / gombás fertőzés is fennállt. A hatékonyságával meg vagyok elégedve. A hasonló hatóanyagú termékekhez képest előnye spray forma, mert így a nehezebben hozzáférhető test és bőrfelületekre is kényelmesen el tudjuk juttatni a hatóanyagokat.

 
Ajánlott termékünk: ALPHA-DERM PLUS A.U.V.ALPH7

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.