HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

BiogenicPet Vitality: hány forintot ér egy kutya szenvedése vagy élete?

Ez természetesen a tulajdonos anyagi lehetőségeitől és a kutya értékétől is függ, de az elmondható, hogy ha az állatnak valamilyen krónikus problémája van, ami miatt sűrűn kénytelen felkeresni a rendelőt, akkor az összeg egyre magasabb. Ebben az esetben az összefüggés fordított: az hajlandó gyakran állatorvoshoz vinni a kutyáját, akinek fontos a kedvenc egészségi állapota, és kész érte fizetni is. Ha szükséges, kifizeti a BiogenicPet Vitality-t is. (Nem azok tartoznak ebbe a körbe, akik még a veszettség oltást is szeretnék megúszni…)...

 

 BiogenicPet Vitality: hány forintot ér egy kutya szenvedése vagy élete?

 

Ez természetesen a tulajdonos anyagi lehetőségeitől és a kutya értékétől is függ, de az elmondható, hogy ha az állatnak valamilyen krónikus problémája van, ami miatt sűrűn kénytelen felkeresni a rendelőt, akkor az összeg egyre magasabb. Ebben az esetben az összefüggés fordított: az hajlandó gyakran állatorvoshoz vinni a kutyáját, akinek fontos a kedvenc egészségi állapota, és kész érte fizetni is. Ha szükséges, kifizeti a BiogenicPet Vitality-t is. (Nem azok tartoznak ebbe a körbe, akik még a veszettség oltást is szeretnék megúszni…)

pénz

Számos kollégával beszéltem, akik a BiogenicPet Vitality tablettát használják. Általános tapasztalat, hogy az idős, apatikus, mozgásszervi és bőr-szőr panaszokban szenvedő kutyák számára a készítmény ára messzemenően arányban áll a hatékonyságával. Az állat ismét élénk lesz, visszatér az életkedve, javulnak a tünetei. A leglátványosabb eset, amit hallottam, az volt, hogy kihívták a kollégát, altasson el egy idős kutyát, mert már semmi nem érdekelte, enni sem volt már hajlandó, nagyon fájt őt ebben az állapotban látni. A vizsgálat után ő viszont úgy ítélte meg, hogy itt még nem tart az eset, adjunk még egy esélyt a jószágnak: a BiogenicPet Vitality-t. A tulajdonos azóta is hálás az állatorvosnak, ugyanis a kutya életkedve visszatért, és azóta is jól van (az eset óta több hónap telt el). Ez a gazda is abba a körbe tartozik, akinek számára a hűséges barát élete nem forintosítható.

A kollégák árképzési stratégiája változó a termékkel kapcsolatban: elmondásuk szerint a sűrűn visszatérő tulajdonosok többnyire elfogadják, hogy nem folyamatosan, hanem kúraszerűen, 2-3 hónapos ciklusokban használják a terméket, így könnyebb elfogadni a költségét. Egy másik kolléga nem tünteti fel külön költségként a BiogenicPet Vitality árát, hanem egy összegben számláz – így a készítmény eladásával is jól keres. De találkoztam olyan esettel is, amikor az állatorvos önköltségi áron adta tovább a terméket, és megelégedett a kezelési díjjal. Ez sem rossz üzlet, ugyanis szerzett egy havonta visszatérő, elégedett ügyfelet a rendelője számára.

 
Ajánlott termékünk: BIOGENICPET VITALITYBIOGENICL

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.