HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Asszisztens, aki nyereséget termel az állatorvosnak a BiogenicPet Vitality segítségével?

Azt mindnyájan tudjuk, hogy egy jó asszisztens aranyat ér – nemcsak a beavatkozásoknál segédkezik, hanem a munka és az adminisztráció jelentős részét is átveszi az állatorvosoktól. Segít a kapcsolattartásban, egy újabb szállal köti a tulajdonost a rendelőhöz, hozzájárul a megelégedettségéhez, ahhoz, hogy rendszeresen visszajárjon. De a bérét bizony ki kell fizetni, ez nettó kiadás az állatorvos számára – ami viszont csökkenthető! Az egyszerűbb eset, amikor a rendelőhöz pet shop is tartozik – ebben az esetben az asszisztens az értékesítésben is részt vesz, bevételt, és nyereséget termel....

 

 

Asszisztens, aki nyereséget termel az állatorvosnak a BiogenicPet Vitality segítségével?

 

Azt mindnyájan tudjuk, hogy egy jó asszisztens aranyat ér – nemcsak a beavatkozásoknál segédkezik, hanem a munka és az adminisztráció jelentős részét is átveszi az állatorvosoktól. Segít a kapcsolattartásban, egy újabb szállal köti a tulajdonost a rendelőhöz, hozzájárul a megelégedettségéhez, ahhoz, hogy rendszeresen visszajárjon.

vitality tabletta

De a bérét bizony ki kell fizetni, ez nettó kiadás az állatorvos számára – ami viszont csökkenthető!

Az egyszerűbb eset, amikor a rendelőhöz pet shop is tartozik – ebben az esetben az asszisztens az értékesítésben is részt vesz, bevételt, és nyereséget termel.

Ha nincsen pet shop, akkor is segítségünkre lehet az asszisztens az eladásban. Amikor felveszi a sántikáló kutyát, rákérdezhet: „– a BiogenicPet Vitalityt próbálták-e már? A mi betegeinknél nagyon jól bevált! Ugyanez a helyzet, ha a kutyát szőrhullásos, bolhaekcémás panaszokkal hozzák be: BiogenicPet Vitality!

A BiogenicPet Vitality előnye gazdasági szempontból az egyéb állatorvosi beavatkozásokkal szemben az, hogy havonta visszatér a beteg, ezért összességében több nyereség termelhető vele, mint pl. egy vakcinázással.

Végezzünk egy gyors számolást: egy doboz BiogenicPet Vitality eladásán az állatorvos kb. 2.000 forintot keres, az alkalmazott árréstől függően – ez nem sok, viszont a következő hónapban visszajön a tulajdonos a következő dobozért! Ha három hónapos kúrákban kapja a kutya a BiogenicPet Vitality tablettát, amelyet évente csak kétszer ismételnek, az akkor is 6x2.000 = 12.000 forint nyereség évente egyetlen betegen! (És arról még nem beszéltünk, hogy a visszatérő tulajdonos a javasolt kontrollra is nagyobb eséllyel fogja visszahozni a kutyáját.)

Most pedig térjünk vissza az asszisztenshez. Az asszisztens találkozik először a beteggel, és ő is kíséri ki a tulajdonost. Dr. Balogh Jenő mesélte az egyik előadásában, hogy az állatkórházában a tulajdonosok gyakran jobban ragaszkodnak az asszisztensekhez, mint a kezelő állatorvoshoz, mert több időt tölt a beteggel és a tulajdonossal.

Ugyancsak ő hangsúlyozta ki a premizálás fontosságát. Semmi akadálya annak, hogy az asszisztens jutalékot kapjon az eladott BiogenicPet Vitality után – a többletbevételért az állatorvosnak a kisujját sem kell mozdítania, viszont az asszisztens kitermeli a fizetésének egy részét.

 
Ajánlott termékünk: BIOGENICPET VITALITYBIOGENICL

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.