HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Egyedülálló originális, magyar fejlesztés: AlphaDerm Plus® spray a kutyák fertőzéses bőrgyulladásának kezelésére!

A bőr és a szőrzet problémái mindennaposak a kutyák körében. Egy amerikai vizsgálat adatai szerint 1,3 millió, rendelőbe hozott betegen a szőr és bőrelváltozások prevalenciája volt a legmagasabb valamennyi kórkép közül. A megvizsgált kutyák 20 százalékban diagnosztizáltak különböző eredetű bőrgyulladásokat, amelyeknek a negyedében valamilyen gombás vagy bakteriális fertőzés is fennállt. A pyodermát az eseteknek mintegy kétharmadában kevert fertőzés: Gram + és Gram – baktériumok, valamint gombák – főleg Malassezia pachydermatis – okozzák, ezért kombinált gyógyszeres terápiát kell alkalmaznunk. A széles spektrumú antibiotikum mellett gombaellenes kezelésre is szükség van, és feltétlenül csökkentenünk kell a kellemetlen gyulladásos tüneteket is egy jól kiválasztott szteroid alkalmazásával....

 

Egyedülálló originális, magyar fejlesztés:

AlphaDerm Plus® spray a kutyák fertőzéses bőrgyulladásának kezelésére!

 

A bőr és a szőrzet problémái mindennaposak a kutyák körében. Egy amerikai vizsgálat adatai szerint 1,3 millió, rendelőbe hozott betegen a szőr és bőrelváltozások prevalenciája volt a legmagasabb valamennyi kórkép közül.A megvizsgált kutyák 20 százalékban diagnosztizáltak különböző eredetű bőrgyulladásokat, amelyeknek a negyedében valamilyen gombás vagy bakteriális fertőzés is fennállt.

alphaderm spray

A pyodermát az eseteknek mintegy kétharmadában kevert fertőzés: Gram + és Gram – baktériumok, valamint gombák – főleg Malassezia pachydermatis – okozzák, ezért kombinált gyógyszeres terápiát kell alkalmaznunk. A széles spektrumú antibiotikum mellett gombaellenes kezelésre is szükség van, és feltétlenül csökkentenünk kell a kellemetlen gyulladásos tüneteket is egy jól kiválasztott szteroid alkalmazásával.

Az AlphaDerm Plus® spray pyodermával szembeni hatékonyságának alapja a hármas hatóanyag kombináció:

– A marbofloxacin széles spektrumú fluorokinolon antibiotikum. Nagyon alacsony koncentrációban is elpusztítja a két leggyakoribb kórokozót, a Staphylococcus pseudointermediust és a Pseudomonas aeruginosát. Polirezisztens törzsekkel szemben is hatékony.

–A ketokonazol széles spektrumú gombaellenes imidazol származék, nagy biztonsággal pusztítja el a Malassezia pachydermatist, ami kutyákban a gombás eredetű pyodermák többségéért felelős.

–A prednizolon jól bevált szteroid gyulladáscsökkentő, gyorsan csökkenti a gyulladás okozta fájdalmat, irritációt. A fájdalmat tovább csökkenti a vivőanyagként használt DMSO.

 

Hogyan kell alkalmazni az AlphaDerm Plus® sprayt?

 A kezelendő területet a szőr lenyírása után meg kell tisztítani, lefertőtleníteni, majd az oldatot a kezelendő területre kell spriccelni. A szórófej kétszeri lenyomásával 5x5 cm nagyságú terület kezelhető. A kezelést naponta kétszer kell ismételni a gyógyulásig, 7-14 napon keresztül. 

 

Az AlphaDerm Plus® spray többet nyújt, mert:

–Aeroszol gyógyszerforma, ezért használata sokkal kényelmesebb a kutyus és a kezelő személy számára, mintha a sebet kenegetni kéne.

–Vízoldékony, így könnyű tisztán tartani a sebet.

–Az AlphaDerm Plus® spray-vel szembeni rezisztencia csak elméleti lehetőségként jöhet szóba, míg egyéb antibiotikumokkal – pl. neomicin – már vannak rezisztens törzsek.

 

Állatorvosi rendelvényre. Gyógyszerforma: 100 ml PET flakon, pumpás adagolófejjel ellátva. Lejárati idő: két év. Felbontás után 28 napig használható.

 

  1. http://www.banfield.com/getmedia/34ffd1bf-65e2-4d73-9d81-493231df3d91/4_2-The-epidemiology-of-atopic-dermatitis
  2. Alphaderm Plus spray használati utasítás
  3. Joseph E. at al. J VET Diagn Invest 2011 23: 351
 

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.