HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Egy jó vadászkutya rengeteg segítséget jelent – biztosítsuk nekik a megfelelő támogatást, hogy egyetlen elejtett vagy sebzett vad se vesszen el emiatt!

A vadászatokon való részvétel a fokozott izgalmi állapot, stresszhelyzet miatt jelentős megterhelést jelent a vadászkutyáknak. A nyári szezonban az elejtett vízimadarakat a nádasból, úszva, vagy a zsombékos, sáros területek meglábolásával kell behozniuk – az augusztusi szezonban pedig a nagy meleget kell tűrniük. Még a megfelelően tartott, gondozott vadászkutyák is kifáradnak a vadászat végére. A kotorékebeknél a kockázat fokozott: a föld alatti munkánál a kutya nem hibázhat, mert az életébe kerülhet – ugyanakkor a vadgazdálkodás területén munkájuk nélkülözhetetlen.....

 

 Egy jó vadászkutya rengeteg segítséget jelent

– biztosítsuk nekik a megfelelő támogatást, hogy egyetlen elejtett vagy sebzett vad se vesszen el emiatt!

 

A vadászatokon való részvétel a fokozott izgalmi állapot, stresszhelyzet miatt jelentős megterhelést jelent a vadászkutyáknak. A nyári szezonban az elejtett vízimadarakat a nádasból, úszva, vagy a zsombékos, sáros területek meglábolásával kell behozniuk – az augusztusi szezonban pedig a nagy meleget kell tűrniük.

jó vadászkutya

Még a megfelelően tartott, gondozott vadászkutyák is kifáradnak a vadászat végére. A kotorékebeknél a kockázat fokozott: a föld alatti munkánál a kutya nem hibázhat, mert az életébe kerülhet – ugyanakkor a vadgazdálkodás területén munkájuk nélkülözhetetlen.

A Biogenic PET Vitality tabletta – amelyet korábban Biogenic Pet tabletta néven forgalmaztunk – a természetes eredetű növekedési faktoroknak köszönhetően megbízható támaszt nyújt a fenti élethelyzetekben is. Hatása az idős, legyengült állatokban sokkal látványosabban jelentkezik mint a fiatalokban, de a szőrzetük fényesebbé és dúsabbá válása az utóbbiakban is tükrözi a hatást.

 Hatásmechanizmus:

–A Biogenic PET Vitality tabletta hatóanyaga gyógyszerkönyvi minőségű, tisztított és standardizált, természetes eredetű növekedési faktorokat tartalmaz. Ezt a hatóanyagot gyógyhatású készítményként emberi felhasználásra is forgalmazzák, hatását klinikai vizsgálatokkal kutyákban is igazolták.

 Javallatok:

–megterhelő élethelyzetekben (pl. kiállítás, utazás, vadászat) a környezeti stressz kivédésére.

–a fényes szőrzet és az egészséges bőr helyreállítására olyan megterhelések során (betegség, stressz), amelyek az állat szőrzetét borzolttá, fénytelenné teszik;

–fájdalommal járó mozgásszervi megbetegedések során alkalmazott gyulladáscsökkentő (szteroid és nem szteroid) gyógyszerek gyomor és bélrendszeri mellékhatásainak csökkentésére. Ezek a gyógyszerek mellékhatásként károsíthatják a gyomor és bélnyálkahártyát, amellyel szemben a Biogenic PET Vitality klinikai vizsgálatokkal bizonyítottan hatékony védelmet nyújt.

–        idős, valamint krónikus ízületi megbetegedésekben szenvedő kutyáknál a gyógyszeres terápia kiegészítéseként;

 
Ajánlott termékünk: BIOGENICPET VITALITYBIOGENICL

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.